La Vanguardia - Què Fem

Trenta calçots ecològics per a una festa casolana

DOS PACKS PER COMPARTIR IDEATS PER JORDI VILÀ

-

I si poguéssiu gaudir d’una calçotada sense sortir de casa? Això és el que proposen des de Fàbrica Moritz Barcelona, on, fins a finals de març, ofereixen dos packs per tastar una trentena de calçots maridats amb cervesa fresca. Ambdós estan ideats pel premiat Jordi Vilà, director gastronòmi­c de Fàbrica Moritz Barcelona i responsabl­e dels indispensa­bles Alkimia i Al Kostat. Atenció als calçots selecciona­ts, que són ecològics i provenen de la Cooperativ­a d’Inserció Social Menjar d’Hort.

DUES OPCIONS

El primer pack inclou els calçots ecològics, la salsa romesco casolana, uns pitets i una ampolla de Moritz Original. Us recomanem, però, que tasteu el segon pack, que dona especial protagonis­me a la Moritz Negra i que, amb el nom, ja deixa clares les intencions: Festival calçotada. Hi trobareu unes aromàtique­s costelles de porc regades amb Moritz Negra, unes patates rostides, una ració de samfaina i amanida i un pastís de xocolata elaborat, és clar, amb Moritz Negra ,dela qual també trobareu una ampolla.

PACKS CALÇOTADA

FÀBRICA MORITZ BARCELONA. TAKE AWAY I DELIVERY (GLOVO, UBER EATS I JUST EAT). DISPONIBLE FINS A FINALS DE MARÇ. RECOMANAT PER A DUES PERSONES. PREU: DE 29 A 56€. • Moritz.com

 ?? FOTO: O. MIRALLES ?? El Festival Calçotada estarà disponible fins a
finals de març.
FOTO: O. MIRALLES El Festival Calçotada estarà disponible fins a finals de març.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain