La Vanguardia - Què Fem

Assistiu en exclusiva a una nit d’estrena molt especial

ACONSEGUIU, GRÀCIES A LA VOSTRA TARGETA DEL CLUB, ENTRADES PER A LA PRIMERA FUNCIÓ DE LUZIA, EL NOU ESPECTACLE DE CIRQUE DU SOLEIL, ON US ESPEREN UN MUNT DE SORPRESES

- ENTRADES PER A L’ESTRENA DE EL 17 DE MARÇ

El Club Vanguardia us ofereix l’oportunita­t de ser els primers a gaudir del

retorn de Cirque du Soleil a Europa. Compreu les entrades per a l’estrena del seu nou espectacle, Luzia, i passeu

una vetllada molt especial plena d’emocions i sorpreses: música en directe, animació, l’arribada de famosos a la catifa vermella... Tot en un

ambient VIP que us farà viure una

experiènci­a màgica i inoblidabl­e.

La funció inaugural, el 17 de març, començarà a les 20.30h, però les portes s’obriran una hora i mitja abans perquè podeu fruir al màxim de tots els avantatges i activitats que l’organitzac­ió ha preparat per a l’ocasió. A més, la companyia responsabl­e de l’espectacle ja ha anunciat que l’esdevenime­nt, a banda d’esplèndid i divertit, tindrà un final de festa absolutame­nt èpic.

Luzia, dedicada a l’acolorida i vistosa cultura mexicana, és una producció plena de números de circ de gran espectacul­aritat que us transporta­rà a un món on la imaginació i la realitat es fonen de la forma més extraordin­ària possible.

Aprofiteu l’oportunita­t que teniu de comprar entrades per a aquest esdevenime­nt i gaudiu d’una experiènci­a que recordareu per sempre. En exclusiva pels socis del Club Vanguardia.

LUZIA – DISTRICTE CULTURAL DE L’HOSPITALET

TRAVESSIA INDUSTRIAL, 50, L’HOSPITALET DE LLOBREGAT, BARCELONA

GAUDIU D’UNA EXPERIÈNCI­A ÚNICA EN UN ESDEVENIME­NT ON TAMBÉ HI SERAN PRESENTS MOLTS FAMOSOS

ENTRADES EXCLUSIVES A:

Entradesde­vanguardia.com

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain