La Vanguardia - Què Fem

Dia Internacio­nal de les Dones

CONTINUEM CELEBRANT EL 8 DE MARÇ AMB DIVERSES ACTIVITATS ARREU DE BARCELONA

-

Amb la voluntat de reivindica­r la figura de la dona, s’han programat tota una sèrie d’exposicion­s, conferènci­es i actes a la capital catalana. Avui, per exemple, podreu participar en dues activitats. A les 10.30h, hi ha la visita guiada Hereves de la terra, un recorregut per Sarrià i les Tres Torres; i de 17.30h a 20.30h, l’acte central del 8M del districte de Nou Barris. S’hi llegirà un manifest, s’hi representa­rà l’obra En Bangkok también hay ratas i es farà una taula rodona amb dones activistes.

Al llarg de tot el mes

Demà, de 10.30 a 13.30h, als Jardins de Ca l’Alena, al districte de Sants-Montjuïc, s’ha programat una activitat esportiva de promoció de l’exercici físic i la vida saludable. Més tard, tindrà lloc l’Equinkana, per tal de representa­r les dificultat­s amb les quals es topen les dones en l’àmbit laboral. Més cap al centre de Barcelona, al CCM del Born, es duran a terme visites exprés, de 30 minuts, per explicar històries de dones que van viure als jaciments de l’espai memorial. S’han organitzat cada diumenge, fins al 27 de març, a partir de les 17.30h. Al mateix lloc, els dies 17, 24 i 31 de març, es faran tres jornades sota el títol Els nostres cossos, les

DIA INTERNACIO­NAL DE LES DONES

nostres vides. L’objectiu és homenatjar el feminisme dels setanta i el llibre Our Bodies, Ourselves.

El mateix dijous 17 de març, des de les 18.30 fins a les 20h, la Biblioteca Pública Arús, al passeig de Sant Joan, oferirà una conferènci­a sobre La maçoneria femenina al segle mentre que la Biblioteca Bon Pastor, de 17 a 20h i dins el programa Memòria de les lluites per l’habitatge a Barcelona, ha preparat un seminari-taller sobre La història en femení. Dones i postguerra al barri del Bon Pastor.

DIVERSOS ESPAIS. CONSULTEU TOTES LES ACTIVITATS AL WEB. • Barcelona.cat/centresciv­ics

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain