La Vanguardia - Què Fem

Cultura i restauraci­ó en un lloc privilegia­t

SINGULARIS CATERING GESTIONA LA TERRASSA, LA CAFETERIA I EL RESTAURANT DEL MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA

-

El Museu Nacional d’Art de Catalunya compta amb una oferta gastronòmi­ca d’alta qualitat, gestionada per Singularis Catering, que es pot degustar a la seva terrassa, a la seva cafeteria i també al seu restaurant, on és possible gaudir d’un servei de restauraci­ó d’alta gastronomi­a combinada amb unes vistes excepciona­ls sobre la ciutat.

CULTURA I RESTAURACI­Ó

Als tres espais gastronòmi­cs trobareu un producte 100% atractiu, on la cultura i la gastronomi­a es complement­en i van sempre agafades de la mà. En aquest sentit, des de Singularis proposen una cuina fresca orientada al producte, que permeti aconseguir un equilibri entre la cuina tradiciona­l i les tendències més innovadore­s del mercat. A més, busquen l’excellènci­a en la matèria primera i en treballar els plats de manera que el producte destaqui. La il·lusió, la creativita­t i la passió culinària dels seus xefs fan que Singularis estigui en renovació constant i que sempre ofereixi noves propostes gastronòmi­ques.

I no només això, perquè també aposten fermament per una alimentaci­ó sana i variada i per una nutrició equilibrad­a, buscant el millor sabor possible en cada àpat i adaptant les receptes a cada època de l’any i també als productes que protagonit­zen cada temporada.

El RESTAURANT ÒLEUM

L’estètica del menjar al Restaurant es basa en l’exploració dels sabors, sense descuidar l’aspecte visual. Aquest respon a inquietuds intel·lectuals en relació amb el gust, alhora que és una expressió artística.

Està situat a l’antic Saló del Tron del Palau Nacional, des d’on el rei Alfons XIII va inaugurar l’Exposició Internacio­nal del 1929. L’establimen­t té unes visites excepciona­ls de Barcelona, a través dels seus amplis finestrals, que es reflecteix­en i es multipliqu­en en els miralls del sostre.

EXPERTS EN ESDEVENIME­NTS

L’Òleum és un lloc únic per organitzar sopars d’empresa o per celebrar esdevenime­nts privats. A més, aquest espai es pot combinar amb visites exclusives a la col·lecció del Museu. Al restaurant disposen d’un menú de mercat diari i també realitzen menús a mida. A més, organitzen activitats adaptades a cada client i mitges jornades en exclusiva. Aquestes inclouen àpats, còctels, aperitius, tallers de tapes en grup i tastos de vins amb DO Catalunya. També s’hi poden fer reunions d’empresa amb coffee i dinars sense haver de desplaçar-se, entre d’altres. Una gastronomi­a de qualitat adaptada a cada client, amb un servei personalit­zat i exclusiu.

 ?? FOTOS: A. SPACCINI ?? El Restaurant Òleum combina gastronomi­a i vistes.
FOTOS: A. SPACCINI El Restaurant Òleum combina gastronomi­a i vistes.
 ?? ??
 ?? ?? Corbina amb pasta d’algues i cremós de xocolata amb
avellanes.
Corbina amb pasta d’algues i cremós de xocolata amb avellanes.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain