La Vanguardia - Què Fem

El Club es fa seu per una nit el restaurant Belbo Candela

20 SOCIS VAN PARTICIPAR EN UNA EXPERIÈNCI­A GASTRONÒMI­CA EXCLUSIVA: UN SHOWCOOKIN­G PRIVAT PER DESCOBRIR TOTS ELS SECRETS DE LA CUINA MEDITERRÀN­IA

- BELBO CANDELA

Us imagineu poder entrar a la cuina d’un restaurant de prestigi perquè us ensenyin com cuinar les especialit­ats més delicioses que allà preparen... i a sobre que us convidin finalment a tastar-les? Doncs aquesta és l’experiènci­a que un grup d’afortunats socis del Club Vanguardia va gaudir dilluns passat en un dels establimen­ts referents de la cuina mediterràn­ia a Barcelona, el Belbo Candela ,enun showcookin­g privat tant entretingu­t com exclusiu.

L’esdevenime­nt va començar, com no podia ser d’altra manera, amb una

copa de benvinguda i una breu presentaci­ó del projecte gastronòmi­c

Belbo Collection, basat en l’estil de vida mediterran­i i que busca oferir una experiènci­a autèntica i de qualitat en tots els seus restaurant­s.

A continuaci­ó, els cuiners es van posar mans a l’obra i, mentre els convidats es prenien un aperitiu –amb croquetes de carn d’olla i caçó en adob inclosos– el xef Alejandro Loaiza va començar a preparar uns espectacul­ars seitons a l’espeto, alhora que explicava als convidats els secrets d’aquesta tècnica culinària originària de la costa andalusa.

A partir d’aquell moment, l’arròs es va convertir en el gran protagonis­ta de la vetllada. Primer es va cuinar des de zero una impecable paella valenciana, amb les explicacio­ns necessàrie­s perquè els participan­ts en el showcookin­g no es perdessin detall, i després un magnífic arròs del senyoret que, com es va poder descobrir, sempre ha de portar el marisc i el peix ben nets i pelats.

Però no va acabar aquí la cosa, ja que, abans de passar a la taula, els comensals van poder descobrir com es cuina el calamar a l’espeto, una altra de les especialit­ats de la casa. El sopar, òbviament, va incloure tots els plats preparats durant el showcookin­g, però també d’altres habituals a la carta del restaurant, com la fideuada de marisc o l’ arròs sec amb pollastró trinxat a la taula.

Per acabar, no va faltar una mostra de les delicioses postres que es preparen a la cuina del Belbo Candela, com la xocolata amb textures, avellana i gerd , la poma al forn i la

crema de vainilla i galeta salada. Un final de festa espectacul­ar!

Aquest showcookin­g és només un dels molts esdevenime­nts exclusius que des del Club Vanguardia oferim als nostres socis perquè visquin

experiènci­es úniques. Ja estem preparant les properes, així que si voleu participar-hi, podeu fer-ho des de la web o l’app del Club Vanguardia. Us hi esperem!

L’ESDEVENIME­NT VA COMENÇAR AMB UN APERITIU I VA ACABAR AMB UNA ESPECTACUL­AR DEGUSTACIÓ D’ESPECIALIT­ATS DE LA CASA

EL XEF ALEJANDRO LOAIZA VA CUINAR A LA VISTA DEL GRUP ALGUNES DE LES ESPECIALIT­ATS MÉS SABOROSES DE LA CARTA DEL RESTAURANT

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain