La Vanguardia - Què Fem

Tallers de pintura maridats amb còctels

EL PALACE BARCELONA ACULL LES SESSIONS ART & DRINKS

-

Cada dues setmanes, la barra del gran hall d’El Palace Barcelona es converteix en un centre artístic per aprendre tècniques de dibuix i còctels d’alta gamma. I és que les sessions Art & Drinks ens proposen una tarda de dimecres ben divertida amb què transporta­r-nos a les èpoques bohèmies del segle passat. Un dels encarregat­s de fer-ho possible és l’il·lustrador

Joel Miñana, capaç de despertar el jo artístic entre tots els assistents, fins i tot entre aquells que pensen que no dibuixen gaire bé. I és que Miñana ens donarà consells per fer els traços, concebre els objectes com figures geomètriqu­es i comprendre que l’èxit és en la pràctica.

EL CÒCTELS TAMBÉ SÓN ART

Durant l’activitat també aprendreu a preparar dos còctels pas a pas, amb begudes de la gamma de Bacardi Spain, tot descobrint els secrets dels millors bàrmans. I, en acabar, podreu passar pel recentment obert Bluesman Cocktail Bar, la impression­ant cocteleria clandestin­a de l’hotel, que torna a la ciutat amb una nova carta de menjar i còctels i amb una programaci­ó musical per a les nits de divendres i dissabte.

ART & DRINKS

EL PALACE BARCELONA. GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 668. PRÒXIMES DATES: 23/3, 6/4 I 20/4. HORARI: 19H. PREU: 30€.

• Feverup.com/m/109789

• Hotelpalac­ebarcelona.com

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain