La Vanguardia - Què Fem

Dia Mundial de l’Aigua

SELECCIONE­M DIVERSES PROPOSTES PER CELEBRAR AQUEST BÉ TAN IMPRESCIND­IBLE

-

Amb motiu del Dia Internacio­nal de l’Aigua, l’Ajuntament de Barcelona ha organitzat, fins al 27 de març, desenes d’activitats, tallers, exposicion­s i rutes per crear una consciènci­a col·lectiva respecte a aquest element tan necessari i, sovint, escàs. Enguany, sota el títol Fer visible allò invisible, la cita se centra en les aigües subterràni­es.

Aquest cap de setmana

Demà, dissabte 26, de 9 a 13h, animeu-vos a participar en la ruta

De Montcada a Barcelona. L’aigua a llevant de la ciutat, que traça un recorregut per conèixer les principals infraestru­ctures que proporcion­en aigua a la capital. D’11 a 12h, a la ruta La casa de l’aigua. Conductes, dipòsits i comportes, visitareu l’estació elevadora de la Trinitat Vella i el dipòsit de la Trinitat Nova, les dues cases que subministr­en aigua de llevant al centre, així com els canals que les connecten. A la galeria principal, hi ha instal·lada l’exposició permanent La revolució de l’aigua a Barcelona. Aigua corrent i ciutat moderna.

Pel que fa a diumenge, a partir de les 10h i fins al migdia, s’ha organitzat una sortida familiar per buscar les fonts amagades de la serra de Collserola.

DIA MUNDIAL DE L’AIGUA Els darrers dies de març

Paral·lelament, de dilluns a divendres, fins al 30 de març, podreu assistir a tres activitats més. De les 9 a les 20h, estarà oberta al CC Fort Pienc la mostra Convivim amb l’aigua, que fa servir la tècnica del collage per explicar la relació que hi tenim. De 17 a 18.30h, d’altra banda, s’ha preparat la ruta Un vell conegut per les fonts del Parc de la Ciutadella i, de 19 a

20h, a l’Ateneu Harmonia, un cinefòrum al voltant del documental Aigua tèrbola: el negoci d’Agbar a Mèxic.

DIVERSOS ESPAIS. FINS AL 27/3. PREU: GRATUÏT. CONSULTEU TOTES LES ACTIVITATS I ELS HORARIS. • Ajuntament.barcelona.cat/ecologiaur­bana/ca/dia-mundial-aigua

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain