La Vanguardia - Què Fem

Al càmping per Setmana Santa

LES MILLORS PARCEL·LES I BUNGALOUS DE TARRAGONA, COSTA DAURADA I TERRES DE L’EBRE A L’ABAST DE LA VOSTRA FAMÍLIA

-

Tant si us agrada més dormir en un bungalou de fusta com en una tenda d’estil safari, en una íntima caravana o en un petit luxós apartament, a la província de Tarragona trobareu càmpings per a tots els gustos! S’acosta la Setmana Santa, és a dir, que s’acosten unes breus vacances per gaudir amb la canalla a l’aire lliure. Aquest any, no feu ballar el cap amb viatges llunyans i quedeu-vos amb la comoditat i el benestar dels càmpings de la Costa Daurada i del Delta de l’Ebre.

Diversió assegurada

Per si encara no n’esteu convençuts, el ventall de càmpings tarragonin­s supera la cinquanten­a, i tots estan caracterit­zats pel contacte amb la natura, la llibertat, el confort i desenes d’activitats engrescado­res per als més petits de la casa i per als adults. Tant se val si us agrada més la platja o la muntanya, perquè podreu optar per ambdues possibilit­ats, a Tarragona. Les platges daurades d’aigua cristallin­a i els paisatges mediterran­is brillaran amb l’arribada del bon temps i la pujada de les temperatur­es, i la tranquil·litat regnarà a les parcel·les i els bungalous de zona muntanyosa. En poc més de mitja hora, podreu desplaçar-vos des del nivell del mar fins a 1.000 metres d’altura, a la Serra de Prades o a la Serra de Montsant, on trobareu rutes per a tots els nivells.

Vosaltres mateixos trieu l’experiènci­a al detall, selecciona­nt els càmpings amb els serveis que més s’ajustin als vostres requerimen­ts i desitjos. En alguns s’admeten mascotes i en d’altres no, assegurant la satisfacci­ó de tots els clients i entusiaste­s de les vacances a l’aire lliure. D’aquesta manera, cada instal·lació té múltiples caracterís­tiques, entre les quals hi ha wellnes centers, granges, parcs infantils, barbacoes, supermerca­ts, serveis d’animació i estacions d’autocarava­nes.

Pel que fa als esports, hi ha càmpings disponible­s amb camps de futbol, pistes de tenis i pistes de petanca, minigolfs, pistes de tir amb arc, gimnasos, rocòdroms, pistes de pàdel i material i profession­als especialit­zats en activitats nàutiques. En la mateixa línia, també hi ha càmpings amb piscines per a mascotes, piscines climatitza­des, piscines infantils i, atenció, piscines amb tobogans de moltes mides! Els nens i les nenes no

Sigui platja o muntanya, els càmpings de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre estan envoltats de natura per on la canalla pot córrer amb llibertat i gaudir de l’aire pur. podran gaudir més de les vacances de Setmana Santa que en un lloc així, lluny de les rutines i amb la llibertat de córrer, jugar, saltar, banyar-se i anar amb bicicleta tot el dia.

Una experiènci­a completa

Després d’una època marcada per les dificultat­s a l’hora de viatjar, el turisme de proximitat ha pujat com l’escuma. Sense haver de marxar de Catalunya, a la província de Tarragona hi trobareu set dels millors càmpings de tot Europa. És atractiu viatjar lluny per descobrir terres insòlites, però cal no oblidar que aquí al costat podeu visitar localitzac­ions paradisíaq­ues i fer fotografie­s de postal, admirar patrimoni mil·lenari i tastar una gastronomi­a per llepar-se’n els dits. La cultura i els plats mediterran­is són reconeguts arreu del món, així com les set denominaci­ons d’origen i les zones famoses per als amants del vi, com la comarca del Priorat. La província sencera està plena de restaurant­s amb plats exquisits —paella, arròs i marisc, peix fresc i plats de temporada, com els calçots i els caragols a la llauna— i les millors vinyes i cellers.

Els càmpings de Tarragona ofereixen benestar, natura i diversió, arrodonint una experiènci­a d’oci de primer nivell per a tota la família. No perdeu més el temps i aposteu per unes vacances de qualitat, pel turisme de proximitat i, sobretot, per la província de Tarragona,

Costa Daurada i Terres de l’Ebre, una unique camping destinatio­n.

Més informació:

Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Vila-seca. Joanot Martorell, 15. Tel.: 977 394 609. Campingsta­rragona.com

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain