La Vanguardia - Què Fem

De Montserrat a Manresa amb la Marxa del Pelegrí

EN LA SETENA EDICIÓ DE LA CAMINADA PODREU APUNTAR-VOS A TRES RECORREGUT­S DISPONIBLE­S, DE 26, 15 I 8 KM DE DISTÀNCIA

-

La Marxa del Pelegrí es va organitzar per primera vegada el 2015 i, des de llavors, no ha deixat d’atreure, any rere any, centenars d’amants del senderisme i la natura. Aquesta edició, que s’ha fixat per al diumenge 3 d’abril, recorrerà, com sempre, el darrer tram del Camí Ignasià, entre la muntanya de Montserrat i Manresa. Es tracta d’un recorregut de 26 quilòmetre­s en què podreu admirar paisatges increïbles: des del monestir de Montserrat, passant per Santa Cecília, Castellbel­l i el Vilar, Castellgal­í i l’Oller del Mas, fins a arribar al centre de la capital del Bages.

Amb l’objectiu d’animar els participan­ts i de fer el recorregut al màxim d’accessible, les últimes edicions s’hi han incorporat noves modalitats per a diverses edats i nivells.

Tres recorregut­s disponible­s

Aquesta setena Marxa del Pelegrí podreu apuntar-vos, en primer lloc, a la modalitat Montserrat 26, que completa el recorregut sencer (26 quilòmetre­s), amb 600 metres de desnivell positiu. La inscripció inclou el transport inicial des de Manresa fins al punt de sortida, així com la samarreta i la polsera que dona accés als avituallam­ents i a la botifarrad­a, que es durà a terme a Sant Cristòfol de Castellbel­l.

En segon lloc, us podeu inscriure a la modalitat Montserrat 8, amb 8 quilòmetre­s de distància, 250 metres de desnivell i places limitades. Consisteix en un recorregut curt pel Camí Ignasià des de Montserrat fins a Sant Cristòfol, on, un cop acabada la cursa i la botifarrad­a, un autobús enllaçarà amb els últims metres de la Marxa del Pelegrí.

Finalment, en un terme mitjà, trobareu la modalitat Lluvià 15, una caminada circular per l’Anella Verda de Manresa, que comença i s’acaba a la plaça Major, tot travessant la Torre Lluvià, el Gorg Blau i l’Oller del Mas, on connecta amb el darrer tram del Camí Ignasià. El recorregut és de 15 quilòmetre­s i també té 250 metres de desnivell positiu.

En tots tres casos, és imprescind­ible agafar prèviament la polsera, la samarreta i el bitllet de tren per a ambdues modalitats de l’opció Montserrat, a l’Oficina de Turisme de Manresa, del 28 de març a l’1 d’abril, entre les 10 i les 14h i les 17 i les 20h.

Més informació:

Marxa del Pelegrí. Data: 3/4. Oficina de Turisme de Manresa. Pl. Major, 10. Tel.: 938 784 090. Preu: 5 - 15€. Consulteu recorregut­s i horaris de tren i autobús.

hola@manresa202­2.cat

 ?? ??
 ?? ?? La Marxa del Pelegrí recorda
els passos que va seguir Ignasi de Loiola
l’any 1522.
La Marxa del Pelegrí recorda els passos que va seguir Ignasi de Loiola l’any 1522.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain