La Vanguardia - Què Fem

Una escapada paradisíac­a a Sitges

DOLCE BY WYNDHAM SITGES BARCELONA, L’HOTEL 5* AMB VISTES AL MAR, REOBRE LES SEVES QUATRE PISCINES AQUEST 9 D’ABRIL

-

Dolce Sitges, un resort de 5* amb increïbles vistes a la mar Mediterràn­ia que se situa en un entorn natural únic i idíl·lic, envoltat pel Parc Natural del Garraf, on es respira una tranquil·litat ideal per a parelles, famílies, empreses i per celebrar qualsevol mena d’esdevenime­nt.

A tan sols 35 minuts de Barcelona, a partir de Setmana Santa podreu gaudir de tots els serveis d’un resort: quatre piscines, un spa, gimnàs, transport a la platja, pàrquing gratuït, tres restaurant­s, tres bars i diverses activitats d’animació, a l’estiu.

Un oasi al parc natural del Garraf

Ideal per escapar de la rutina,

Dolce Sitges ofereix una àmplia varietat de magnífique­s habitacion­s Deluxe i suites amb àmplies terrasses privades. Alguna d’elles, de fet, amb jacuzzi per gaudir en parella, i altres habitacion­s familiars amb accés directe a piscines, perfectes per venir amb nens.

Les seves quatre extenses piscines exteriors, climatitza­des amb energia solar, envoltades d’exuberant vegetació i en un oasi envoltat de palmeres, obren a partir del dissabte 9 d’abril, fins a l’octubre. Compten amb l’Oasi Pool Bar, que ofereix una gran varietat de còctels, gelats i smoothies i uns còmodes llits balinesos en una zona exclusiva. Dolce Vital Spa, l’espai wellness de l’hotel, permet gaudir de moments de relax a la zona d’aigües amb piscina, jacuzzi, sauna finlandesa, bany de vapor i solàrium amb vistes al mar. Així mateix, té una zona fitnes amb maquinària i pesos lliures i vuit sales de tractament, on podreu contractar sofisticat­s massatges.

Plats exclusius i còctels d’autor

Dolce Sitges també actualitza la seva oferta gastronòmi­ca amb una varietat de creatives opcions per temptar la gana. Per començar el dia, un magnífic bufet d’esmorzar servit al Restaurant Verema, amb terrassa i vistes al mar. Per seguir, el seu xef, Jaume Balada, ofereix una fusió entre avantguard­a i tradició amb matèria primera d’alta qualitat: quilòmetre zero i de temporada en els dinars, o sopars gastronòmi­cs del Restaurant Terrassa La Punta amb impression­ants vistes al parc natural.

L’hotel ha tret una nova carta d’exclusius còctels d’autor al Bar Malvasia que completa l’oferta gastronòmi­ca de tot un cinc estrelles. A més, el sofisticat bar ofereix sessions de DJ els divendres a la tarda, que a l’estiu es traslladen a la terrassa de l’Alea Lounge Chill Out, a la zona enjardinad­a.

Per totes aquestes raons, Dolce Sitges és un punt de trobada i una destinació en si mateix que, gràcies a l’ambient relaxat i sofisticat i a la seva innovadora oferta d’oci, es converteix en l’opció perfecta per gaudir tant de l’estiu del 2022 com de qualsevol altra escapada.

Més informació:

Dolce Sitges Barcelona.

Av. Camí de Miralpeix, 12. 08870. Sitges. Barcelona. Spain sitges.reservatio­n@dolce.com Dolcesitge­s.com

• •

El ‘resort’ disposa de quatre piscines, diversos bars i restaurant­s i una zona de spa i gimnàs.

Un còctel per la Mare Terra

Una altra opció per a aquests dies és visitar l’Hotel Arts Barcelona, al número 19 del carrer de la Marina.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain