La Vanguardia - Què Fem

Descobriu l’oferta hotelera de luxe a Barcelona

PLATS ITALIANS I UN ‘FLOWER SHOW’ AL MANDARIN ORIENTAL, BARCELONA I UN CÒCTEL A L’HOTEL ARTS EN HONOR A LA MARE TERRA

-

Si aquesta Setmana Santa decidiu quedar-vos a Barcelona, els hotels més luxosos de la ciutat ofereixen una sèrie d’esdevenime­nts que combinen l’adveniment de la primavera amb la gastronomi­a i la cocteleria.

La primavera més italiana

Ubicat al bell mig del passeig de Gràcia, el Mandarin Oriental dona la benvinguda a la nova estació vestint-se de flors i amb noves propostes gastronòmi­ques. Des d’avui i al llarg de tot el cap de setmana, podeu acostar-vos al famós hotel de cinc estrelles per assistir al Flower Show, un bell mercat dins el seu Jardí Mimosa. D’entrada gratuïta, el market estarà obert avui, de 16 a 20h, i dissabte i diumenge, de 12 a 20h, i hi haurà activitats com la creació d’un ram propi o bé un taller d’art floral relacionat amb la moda, amb la galerista i estilista Gema Galdón (avui, a les 17h). Totes les persones que visitin el Mandarin Oriental el diumenge podran degustar una oferta gastronòmi­ca especial maridada amb vermut i música en directe, a càrrec de l’artista Florencia Lucena.

Paral·lelament a aquest esdevenime­nt, l’hotel ret homenatge a la Campanga italiana amb La Tavola de Blanc,

A sobre, el Jardí Mimosa de l’Hotel Mandarin Oriental s’omple de vida.

Justament aquest dissabte 26, amb motiu de l’Hora del Planeta —un moviment global en defensa del medi ambient i de les persones—, apagarà els llums no essencials de les zones comunes, de 20.30 a 21.30h, farà una donació al Fons Mundial per a la Naturalesa i oferirà un còctel de cortesia al seu P41 Bar & Coctelariu­m. El còctel, anomenat Pachamama en

A sota, el còctel Pachamama, del P41 Bar & Coctelariu­m de l’Hotel Arts Barcelona. honor a la deessa de la Mare Terra, i dissenyat pel guardonat head mixologist Diego Baud, està elaborat amb whisky bourbon, una mica de pàtxuli, llimona i un toc amargant de tònica de préssec.

Més informació: Mandarinor­iental.es Hotelartsb­arcelona.com

• •

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain