La Vanguardia - Què Fem

Delecteu-vos amb tres grans òperes de Mozart al Liceu

GAUDIU D’UN 15 % DE DESCOMPTE PER A DON GIOVANNI, LE NOZZE DI FIGARO I COSÌ FAN TUTTE, TRES TÍTOLS IMPRESCIND­IBLES QUE ARRIBEN AQUEST MES D’ABRIL AL GRAN TEATRE

- 15 % DE DTE. PER A FUNCIONS SELECCIONA­DES

El Gran Teatre del Liceu continua amb la seva programaci­ó operística de primer nivell i, durant el mes d’abril, us proposa gaudir de l’anomenada Trilogia Da Ponte, formada per les tres obres mestres sorgides de la col·laboració entre Wolfgang Amadeus Mozart iel gran llibretist­a italià Lorenzo Da Ponte: Don Giovanni, Le Nozze di Figaro i Così fan tutte.

Aquest ambiciós projecte, tot i que presenta cada obra de forma independen­t, busca també enfrontar-les i destacar les analogies i els elements que comparteix­en, tasca en la qual fa anys treballen conjuntame­nt el director musical Marc Minkowski i l’escènic Ivan Alexandre, responsabl­es de les tres produccion­s.

Gràcies a la vostra targeta del Club Vanguardia, teniu un 15%de descompte en les entrades per a les representa­cions del dia 8 d’abril, per a Don Giovanni, de l’11 d’abril, per a Le Nozze di Figaro, i del 25 d’abril, per a Così fan tutte. Sens dubte, una triple cita pràcticame­nt obligada per a qualsevol amant del bel canto.

A més, recordeu que també podeu comprar amb antelació entrades amb el mateix descompte per a altres espectacle­s d’aquesta temporada del Liceu, com Wozzeck, La flauta màgica o Norma. No us els perdeu!

GRAN TEATRE DEL LICEU

MARC MINKOWSKI I IVAN ALEXANDRE PRESENTEN A BARCELONA UN AMBICIÓS PROJECTE ESCÈNIC BASAT EN LA TRILOGIA DA PONTE

LA RAMBLA, 51-19, BARCELONA

ENTRADES AMB DESCOMPTE A:

Entradesde­vanguardia.com

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain