La Vanguardia - Què Fem

El paradís de les lletres

AQUEST CAP DE SETMANA SE CELEBRA EL FESTIVAL LITERARI INFANTIL MÓN LLIBRE

-

Llegir és un hàbit fonamental per generar un esperit crític i cal cultivar-lo des de ben petits. Per tal de promoure l'amor per les lletres i la poesia, arriba Món Llibre, el festival literari per a nens i nenes organitzat per l'Institut de Cultura de Barcelona. Enguany se'n celebra la 17a edició, amb propostes que miraran d'acostar els llibres al públic més jove d'una manera divertida i original.

Autors reconeguts

En diversos emplaçamen­ts del CCCB, de la Biblioteca Nou Barris i de la Biblioteca Poblenou - Manuel Arranz, s'han programat activitats, jocs i tallers pensats en funció de l'edat dels assistents. Dins el festival, una desena d'il·lustradors, autors i autores presentara­n els seus llibres i parlaran de la seva trajectòri­a a través d'un seguit d'entreviste­s, en un espai que imitarà un plató de televisió. Alguns dels participan­ts seran Jaume Copons, Liliana Fortuny, Arnau Colom Matito i Joaquim Carbó.

Perdre’s entre pàgines

Ala Biblioteca de Món Llibre, els menuts podran asseure's a llegir en un entorn càlid i acollidor, trobar les històries que més els agradin i compartir-les amb els companys i les companyes. D'altra banda, al vestíbul del CCCB, el cor del festival, també s'exhibirà Los extintos ,un espectacle itinerant amb criatures gegants, pacífiques i molt curioses. Pel que fa a les bibliotequ­es, la programaci­ó inclou teatrets, tallers i una activitat de realitat virtual que es titula Com es fabrica un llibre?

Una experiènci­a perfecta per als petits, però apta per a tots els públics que vulguin descobrir coses noves.

MÓN LLIBRE 2022

CCCB. PL. DE JOAN COROMINES. BIBLIOTECA NOU BARRIS. BIBLIOTECA POBLENOU - MANUEL ARRANZ. 2 I 3 D’ABRIL, D’11 A 19.30H. PREU: GRATUÏT. CONSULTEU TOTES LES ACTIVITATS I ELS HORARIS.

• Barcelona.cat/monllibre

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain