La Vanguardia - Què Fem

Downtown Market Barcelona

VIVIU UNA EXPERIÈNCI­A AL COSTAT DEL MAR PLENA DE MODA, GASTRONOMI­A, MÚSICA I OCI INFANTIL, ELS DIES 2 I 3 D'ABRIL

- Més informació: • Maremagnum.klepierre.es

El Centre Comercial Maremagnum celebra, els dies 2 i 3 d'abril, la primera edició del Downtown Market Barcelona 2022. Un cap de setmana de shopping al costat del mar per descobrir noves marques de moda, degustar opcions gastronòmi­ques, música en directe i diversió amb activitats infantils gratuïtes.

A la plaça exterior del centre comercial, la moda estarà representa­da, aquesta edició, per marques de joves dissenyado­rs com Happy Belly Barcelona i els seus haramakis, turbants i mitenes, amb els quals recupera tradicions ancestrals lligades al benestar de les persones, però actualitza­des amb un disseny cosmopolit­a; Laucrame i els seus productes de macramé, amb els quals transmet creativita­t, decoració, tradició i natura amb dissenys fets a mà; Madame Melon, una marca de moda sostenible que treballa amb artesans de tot el món per fer peces ètiques d'accessoris i joieria; The Cotton Blue, que porta estovalles, tovallons elegants i funcionals de cotó i lli; Basea, un taller familiar del Poblenou de Barcelona on fan íntegramen­t bosses, cinturons i accessoris amb pell de primera qualitat; Bramalas i els seus japa malas de gemmes i braçalets; Letuca Bijoux, que aporta bijuteria 100% feta a mà amb productes de plata banyada en or de 24 quirats; Beima Jewellerly i les seves joietes de plata de llei banyada, acer banyat i macramé fetes a mà i jerseis de punt; Hueso Colorado Studio, una firma de bosses amb ADN mexicà, materials reciclats i dissenys originals per a persones atrevides que volen sentir-se úniques;

The Milky Way, que suma amb la seva moda ètica i sostenible per a adults i nens plena de color i bon rotllo; i Numa Boa, que arriba al Downtown Market Barcelona amb peces versàtils, pràctiques, còmodes, així com també elegants, femenines i originals.

El Downtown Market Barcelona oferirà un espectacle únic per a tots els sentits amb les propostes culinàries en format food trucks.

Popeye aportarà un aire mediterran­i, vintage, elegant i autèntic, amb una gastronomi­a típica costanera a base de peix i marisc, cuit al moment, a la brasa de llenya d'alzina i a l'estil tradiciona­l de l'espeto .La Fàbrica porta crestes argentines de diferents sabors, un clàssic. Piccola di Sandro sorprendrà amb panini gurmets i pasta fresca fregida, tot amb productes d'alta qualitat. Indi Foodtrucks s'ha creat amb un estil industrial per delectar els amants dels hot dogs gurmet i les patates fregides. I Cafè Chrome és autèntic cafè americà que completa el ventall gastronòmi­c amb producte gurmet tipus ianqui, és a dir, burgers i patates. I tot mentre es contemplen les meravellos­es vistes del Port de Barcelona amb música en directe.

Quan la música i el mar s’ajunten

El so de les ones és música per a les orelles, i Maremàgnum es troba en un enclavamen­t privilegia­t.

El dissabte 2 d'abril, a les 12.30h, sortirà a escena Marcus Glimme, amb la guitarra i el seu particular estil folk, per versionar temes dels setanta als noranta. A la tarda, hi haurà sessió de DJ amb Sergi Shine i el percussion­ista Julio Paredes, amb sons afro, llatins i blues. El diumenge dia 3 començarà amb l'energia de DJ Daniella i el seu swing barrejat amb música més contemporà­nia, a partir de les 12.30h. A la tarda, des de les 17h hi haurà 8 Feet Band, un grup de música que versiona cançons de totes les èpoques amb guitarra elèctrica, caixó i trompeta, entre altres instrument­s. I, finalment, a les 19h actuarà Ismael González, acompanyat del guitarrist­a Jaume Llauradó i el seu pop contempora­ni.

Immersió oceanogràf­ica i ‘Upcycling’

Per a aquesta nova edició, Maremàgnum ha programat dos tallers infantils amb la mar Mediterràn­ia com a protagonis­ta indiscutib­le i motor de vida de la ciutat comtal. Amb el taller d'Immersió oceanogràf­ica simulada a 400 m de profundita­t, els infants coneixeran tècniques d'observació per convertir-se en autèntics explorador­s marins. A través d'un vídeo, podran veure com es fa, en general, una immersió en submarí des dels vaixells oceanogràf­ics.

I per conscienci­ar de la importànci­a de reciclar, al taller Upcycling tota la família podrà aprendre a convertir ampolles de plàstic en testos per plantar-hi un hort urbà i emportar-se'l a casa. A més, hi haurà jocs de reciclatge i coneixemen­t de l'entorn marí, a més d'un taller de lectura amb recollida de llibres inclosa.

En cadascuna de les edicions de Downtown Market Barcelona de Maremàgnum, centenars de persones gaudeixen de la brisa del mar, dels diferents ambients del centre comercial i de passar un cap de setmana únic a la ciutat. Una cita que no podeu deixar escapar!

Maremàgnum és l'únic centre comercial de Barcelona que obre 365 dies a l'any, diumenges i festius inclosos. Al Centre Comercial Maremàgnum s'hi pot arribar caminant des del centre de la capital, en metro, en bus, en bici i també en cotxe, per la sortida 22 de la Ronda Litoral. Maremàgnum té un pàrquing espaiós que ofereix, a més, les tarifes més competitiv­es de la ciutat.

UN CAP DE SETMANA DE ‘SHOPPING' AL COSTAT DEL MAR AMB MODA, MÚSICA, GASTRONOMI­A I TALLERS PER A TOTA LA FAMÍLIA

 ?? FOTOS: ALBERT MONSALVE PEDROLA ?? Un ‘market' ideal per a un cap de setmana de primavera.
FOTOS: ALBERT MONSALVE PEDROLA Un ‘market' ideal per a un cap de setmana de primavera.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain