La Vanguardia - Què Fem

Un gran festival gastronòmi­c

EL BRUNCH DE L’HOTEL INTERCONTI­NENTAL BARCELONA REUNEIX, EL PRIMER DIUMENGE DE CADA MES, ALGUNS DELS MILLORS PRODUCTORS LOCALS EN UNA GRAN FESTA

- ANNA TORRENTS

Ho proclamem sense por: el nou brunch del restaurant Arrel és el millor de la ciutat. No només per l'altíssima qualitat de totes les propostes que hi conviuen, sinó també per la cura i la dedicació que es desprenen d'un esdevenime­nt que, cada primer diumenge de mes, pretén enamorar tothom que el visiti.

EL MÓN SOBRE LA TAULA

Només entrar trobem una gran taula central farcida de formatges, embotits, pastissos, xurros i croissants que us deixarà en un estat de xoc gastronòmi­c. Si mireu amb atenció, descobrire­u una selecció acurada de productors locals, que s'expressen en melmelades, fruita seca i confitats de primer nivell, així com en safates de salmó i bacallà exquisidam­ent fumats. L'excitació no és per a menys: aquí conviuen els genis de Montserrat Rull, Casa Gispert, L'Atelier Barcelona i la Pastisseri­a Escribà, entre molts d'altres, disposats a demostrar per què són els millors de cada casa.

Com en tot bufet, la recomanaci­ó és fer un primer reconeixem­ent inicial i decidir, després, com distribuir­eu aquest àpat de somni. Cal saber, però, que us serà impossible tastar totes les genialitat­s que veureu: la vida és, ja ho sabem, una decisió constant.

PLATS CALENTS

A més de la taula de les meravelles, l'experiènci­a es complement­a amb una barra de showcookin­g on veureu el xef Marcos Sierra i el seu equip en plena acció. En podreu tastar l'indispensa­ble gigot de vedella a baixa temperatur­a, una de les insígnies de l'establimen­t, el risotto lligat en una roda de parmesà i el llobarro salvatge que, en cada brunch, es cuina de manera diferent. D'aquesta barra també podreu tastar ostres, baos farcits, un magnífic bistec tàrtar i el genial puré de patates a l’estil Robuchon, ben generós de mantega.

ENCARA MÉS SORPRESES

La cosa, encara que no ho sembli, no s'acaba aquí, ja que també podreu demanar plats fets al moment que inclouen ous Benedict amb salmó o bacó, truites obertes i també una de les receptes predilecte­s del xef, el mollete amb ou de polleta, sobrassada i formatge Tou dels Til·lers.

Marideu-ho tot amb un bloody mary o amb altres còctels servits al moment, suc de taronja natural o vins tranquils i escumosos, mentre escolteu la música en directe de cantants que, com Sabine van Waesberghe, converteix­en aquest restaurant de grans finestrals en un entorn encara més càlid. Quina gran festa, aquest brunch!

 ?? FOTO: LORENZO VECCHIA ?? La secció dolça del ‘brunch'.
FOTO: LORENZO VECCHIA La secció dolça del ‘brunch'.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain