La Vanguardia - Què Fem

Una cita de referència per als ‘handmakers’

EL HANDMADE FESTIVAL TORNA ALS ORÍGENS, DEL 8 AL 10 D'ABRIL, AL PAVELLÓ NÚMERO 2 DE FIRA DE BARCELONA

-

Després de dues edicions atípiques, en format online i amb aforaments reduïts, torna el Handmade Festival (HMF) més tradiciona­l. Del 8 al 10 d'abril, el pavelló núm. 2 de Fira de Barcelona acull un esdevenime­nt que s'ha convertit en tota una cita de referència de la comunitat handmaker. I arriba a la vuitena edició amb més ganes que mai. Evident Events, amb Bauhaus com a patrocinad­or oficial, aposta un cop més per un festival creatiu, dinàmic i original: “El Handmade de sempre, però amb propostes innovadore­s”, explica la directora, Anna Ventura.

Els convidats al festival

Aquesta edició recupera cares conegudes, com Susimiu (222K a IG), que farà diversos tallers de ganxet, i Rafel Vives, que ens sorprendrà amb el seu popular bricolatge. També hi haurà noves apostes, com Cartoncita, especialit­zada en dissenys de paper i cartró; Planeta Dots, una firma sostenible que dona una segona vida a la roba que ja no fem servir, o Yuko Nakajima, que, amb el projecte Petit Japó, ens acostarà a la cultura japonesa.

Espai per als més petits

El HMF és un espai per a tota la família i, per tant, també per als nens i les nenes. Per a ells hi ha tallers gratuïts de Playcolor i Fila, exposicion­s, activitats i un petit market amb productes handmade infantils. A banda, el conegut presentado­r de Clan TV James Van der Lust presentarà el seu nou projecte infantil.

Més informació:

Hi ha sis modalitats d’entrades per a tota mena de públic, que oscil·len entre els 6 i els 28€.

• Handmadefe­stivalbcn.com

 ?? ?? Al festival trobareu artesans i diversos tallers pensats per a tots els públics.
Al festival trobareu artesans i diversos tallers pensats per a tots els públics.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain