La Vanguardia - Què Fem

Barcelona literària

DUES PRESENTACI­ONS DE LLIBRES PER ESCALFAR MOTORS PER A LA DIADA DE SANT JORDI

-

Barcelona sempre ha estat un centre literari i un punt neuràlgic de cultura. Ara, que ha arribat la primavera i s’acosta Sant Jordi, us proposem dues presentaci­ons de llibres per anar obrint boca. serdà, Llucia Ramis, Mercè Rodoreda i Teresa Pàmies.

La presentaci­ó, tret de sortida del cicle del Born CCM, tindrà lloc el 21 d’abril, a les 18h. Ja podeu reservar les entrades (gratuïtes).

Un literat de Sant Andreu

D’altra banda, la jornada anterior, a les 19h, s’haurà presentat el llibre Ignasi Iglésias, 1871 - 1928: la vigència d’un mite oblidat .En l’acte hi participar­an Jaume Seda, president del Centre d’Estudis Ignasi

LLIBRES ‘FLORS I VIOLES’ I ‘IGNASI IGLÉSIAS’

Iglésias (CEII); Manel Martín, vicepresid­ent del CEII i coordinado­r del llibre, i Joan Martori, historiado­r de teatre. Juntament amb la visió de la vida i l’obra del literat, s’han programat diverses actuacions artístique­s, amb un monòleg breu, un recital de poesia i un diàleg de ficció per completar la vetllada.

La presidenta i la regidora del districte de Sant Andreu presentara­n l’esdevenime­nt, a la Societat Cultural i Esportiva La Lira.

BORN CCM. SALA CASTELLVÍ. PL. COMERCIAL, 12. DATA: 21/4, A LES 18H. GRATUÏT. CONSULTEU MÉS INFORMACIÓ ALS WEBS. • Elborncult­uraimemori­a.barcelona.cat LA LIRA. COROLEU, 15. 20/4, A LES 19H. • Scelalira.cat

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain