La Vanguardia - Què Fem

D'una tònica rosa a un 'pack' de cafè compostabl­e

QUATRE NOVETATS PER A LA NOVA TEMPORADA

-

Aquesta primavera també s’han presentat molts productes gastronòmi­cs nous. Tea Shop, per exemple, acaba de treure al mercat un set especialit­zat en txai que porta per nom Ayurveda Balance i uneix cinc blends ideals per dominar aquest te indi a casa (PREU PACK: 39,50€. • Teashop.com).

Des de Hidden Coffee Roasters tampoc no paren d’innovar i, en aquest cas, comerciali­tzen uns nous packs de cafè 100% compostabl­es que agafen els noms d’animals autòctons de l’origen del cafè al qual pertanyen, com ara el linx, el còndor i el peresós (A PARTIR DE 12€. • Hiddencoff­eeroasters.com).

DE TÒNIQUES A OLIS D'OLIVA

Des de Fever-Tree també acaben de treure una nova beguda que promet convertir-se en un hit

de la temporada: la Raspberry & Rhubarb Tonic Water combina la dolçor del ruibarbre amb el sabor intens dels gerds i una quinina d’origen natural. El mix ideal per elaborar un Pink Gin Tonic (PREU PACK DE QUATRE: 5,59€.

• Fever-tree.com).

Un altre producte prèmium per tenir en compte és l’oli d’oliva verge extra

Aubocassa 2021,

elaborat amb varietat arbequina del Pla de Mallorca, que ens trasllada a l’illa a través de perfums de verdures i fruites. A la boca, a més, és delicat i gairebé no conté amargs ni picants (PREU: 19€.

• Aubocassa.com).

 ?? ?? A sobre, una nova tònica amb gerds i
ruibarbre. A la dreta, l'oli
d'Aubocassa.
A sobre, una nova tònica amb gerds i ruibarbre. A la dreta, l'oli d'Aubocassa.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain