La Vanguardia - Què Fem

Solc, cuina luxosa i de temporada

CADA DIUMENGE, EL MAJESTIC HOTEL & SPA BARCELONA ACULL EL BRUNCH GOURMET DE SOLC AL SEU RESTAURANT

-

Gastronòmi­cament parlant, el Majestic Hotel & Spa Barcelona és un espai que s’adapta perfectame­nt a les tendències de cada temporada. Situat en un edifici d’estil neoclàssic al cor del passeig de Gràcia, el seu restaurant ofereix El Brunch Gourmet de SOLC, una proposta d’alta qualitat que no amaga la passió per la nouvelle cuisine.

Plats mediterran­is de proximitat

Com sempre, el restaurant assessorat pel xef Nandu Jubany, guardonat amb una estrella Michelin, i dirigit pel xef executiu David Romero aposta per la gastronomi­a local i pel concepte farm-to-table, que potencia els productes de quilòmetre zero que s’han adquirit a través del comerç directe. D’aquesta manera, els comensals poden degustar els millors sabors de la zona amb matèries primeres de proximitat. El restaurant aconseguei­x així un equilibri entre la cuina tradiciona­l de qualitat i la recerca de la modernitat.

Recentment, a més, han posat en marxa unes jornades gastronòmi­ques trimestral­s que coincideix­en amb el canvi d’ingredient­s estacional­s. D’aquesta manera, i després de dedicar receptes a ingredient­s com la tòfona i els pèsols, les jornades giraran al voltant de les múrgoles i l’espàrrec blanc, d’abril a juny; el tomàquet, l’arròs i les gambes, de juliol a setembre, i els bolets i el marisc del Delta de l’Ebre, d’octubre a desembre.

Un únic a la ciutat

El Brunch Gourmet de SOLC té lloc cada diumenge, de 13 a 16.30h, amb un menú ideat per delectar els paladars més exigents i recordant les receptes del principi del segle

Amb un preu tancat de 65€ per als adults i de 23€ per als infants, ofereix entrants i principals exquisits, servits a taula per cambrers que brinden una atenció personalit­zada als comensals.

Entre les creacions d’aquesta temporada hi trobareu, a la carta d’entrants freds, el paté en croûte amb confitats casolans, amanida de carxofes, escarola, ametlles torrades i porros amb oli de carbó i suculentes ostres, navalles del Delta i llagostins cuits. Pel que fa als entrants calents, no us perdeu l’ou Benedict i el caneló de pollastre de granja, el llobarro en crosta de pasta fullada amb salsa

chorón i el rellom de vedella al pebre verd i patates llumí. Deliciosos.

Per acabar l’àpat de la millor manera possible, el restaurant desplega un bufet dolç impression­ant amb algunes de les postres més seductores de Marc Pérez, el xef pastisser de l’hotel. El ventall de pastissos és molt ampli, ja que hi trobareu delícies com el gâteau de Savoie, la crema de caramel i cruixent de

pâte à choux, el pastís de llimona i avellana, el Sant Honorat de vainilla, el borratxo amb ganache de llimona o el pastís Majestic de xocolata i praliné d’avellana, un dels imprescind­ibles de la proposta.

Tot el menú s’acompanya d’una copa de xampany de benvinguda, així com d’una àmplia varietat de pans de producció local, mantega dels Pirineus (DOP) i oli d’oliva verge extra La Gramanosa, a banda d’aigua, cafès, tes i petit fours.

Més informació:

• Majesticho­telgroup.com

EL BRUNCH GOURMET DE SOLC SE CELEBRA CADA DIUMENGE I INCLOU ELABORACIO­NS QUE VOLEN RECORDAR RECEPTES DEL PRINCIPI DEL SEGLE XX

 ?? ?? El ‘brunch' inclou moltes opcions lces i picades tala
le cuisine'.
El ‘brunch' inclou moltes opcions lces i picades tala le cuisine'.
 ?? FOTO: CARLOS GARRALAGA ?? El SOLC és un restaurant molt lluminós.
FOTO: CARLOS GARRALAGA El SOLC és un restaurant molt lluminós.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain