La Vanguardia - Què Fem

Els plats més romàntics per celebrar Sant Jordi

EL RESTAURANT AFLAMAS PROPOSA UN MENÚ ESPECIAL PER CELEBRAR L’AMOR SIGNAT PEL XEF PAU PÉREZ

-

Arriba un dels dies més especials i romàntics del nostre calendari i, per celebrar-lo, el restaurant Aflamas ha ideat un menú farcit de receptes amb caràcter que esdevé un pla ideal per gaudir d’un àpat romàntic en un entorn tranquil i acollidor.

Aquí trobareu la cuina d’autor ideada pel xef Pau Pérez, que ha sabut convertir aquest establimen­t a tocar de la plaça de Francesc Macià en una parada gastronòmi­ca obligada a Barcelona. La seva és una cuina molt lligada a la temporada, que evoluciona constantme­nt amb plats creatius i saborosos i que, en aquest cas, s’inspira en una de les llegendes més famoses de casa nostra. I és que, per Sant Jordi, el restaurant es convertirà en un oasi de plaer per reviure la passió amb les nostres parelles.

Una proposta ben original

El Menú Sant Jordi 2022 inclou dos entrants, un principal, unes prepostres i unes postres, a més d’aigua, pa i cafè, per un preu de 60€. Entre els primers, trobareu un gaspatxo de remolatxa i cirera amb burrata i festucs i un arròs cremós de bolets de temporada amb parmesà i tòfona negra. Entre els principals, podreu triar entre un turnedó d’ànec amb cacau, pera i iuzu o el peix del dia amb salsa meunière de katsuobush­i i verduretes.

L’àpat continua amb unes inoblidabl­es prepostres que reten tribut a la llegenda de Sant Jordi, La Rosa. Es tracta d’un cremós de gerds, roses, mango i xocolata blanca que no oblidareu. I això no és tot, perquè, per postres, us espera El Cavaller, una galeta cruixent farcida de crema de mascarpone, fruita seca, canyella i taronja que se us presenta amb la divertida frase Deixa això i agafa els cannoli.

Dos maridatges diferents

Per maridar, podreu combinar el verdejo Perplejo, de la DO Rueda, amb el Mimetic, un cupatge de garnatxa i carinyena de la DO Calatayud. Per un suplement de 8 euros, podreu tenir un maridatge prèmium amb els vins Vora el Mar, de la DO Alella, i el Boig per Tu, un cupatge de garnatxa i samsó de la DO Montsant. No us perdeu aquest àpat tan romàntic!

Més informació:

Restaurant Aflamas. Loreto, 32, baixos 2a. Barcelona.

Tel.: 933 457 148.

Horari: dimarts, dimecres i diumenge, de 13 a 16.30h; dijous, divendres i dissabte, de 13 a 16.30h i de 20 a 23h.

Preu mitjà: 45-50€. info@aflamas.com

Aflamas.com

 ?? ?? L’interior del
restaurant. A la dreta, el xef Pau Pérez.
L’interior del restaurant. A la dreta, el xef Pau Pérez.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain