La Vanguardia - Què Fem

Celebrem la reactivaci­ó dels hotels!

EL SECTOR HOTELER DE BARCELONA ET CONVIDA A CELEBRAR LA TORNADA A L’ACTIVITAT AMB LES FESTES DE REACTIVACI­Ó

- Més informació: Mesqhotels.cat •

El Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat una acció per celebrar, amb visitants i autòctons, la reactivaci­ó del sector hoteler, al llarg de les pròximes setmanes. Dos anys després d’haver estat obligats a abaixar les persianes, és hora que aquests establimen­ts de la ciutat celebrin que la situació s’ha estabilitz­at i que, a poc a poc, podem tornar a la normalitat.

Sota el nom de Festes de Reactivaci­ó, aquesta acció es durà a terme en una dotzena d’hotels de la ciutat, fins al 14 de maig, que sota diferents temàtiques combinaran música, ball i, fins i tot, gastronomi­a. A continuaci­ó, trobareu les festes programade­s per a la setmana vinent.

Gastronomi­a, esport i diversió

El dijous 28, l’Hotel Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal serà l’encarregat d’organitzar la festa Atreveix-te a reactivar els teus sentits. L’objectiu, com bé indica el nom, és combinar cuina, cervesa catalana i esport per oferir sorprenent­s experiènci­es auditives, saboroses, visuals, olfactives i tàctils. Els assistents podran degustar les quatre noves opcions de tapes o plats dins la carta del restaurant de l’hotel, The Gastro Corner.

La festa, que s’ha programat de 18 a 22h, estarà ambientada en el beisbol, i tothom haurà de passar per les quatre bases i fer la volta completa per completar un home run. Cada base es convertirà en una estació on tastar una proposta gastronòmi­ca per valorar-la i, posteriorm­ent, triar-ne una de guanyadora. Tot això acompanyat de música, cervesa catalana i una rifa d’una nit amb esmorzar.

Hora de bufar les espelmes!

L’endemà, divendres, serà el torn del Renaissanc­e Barcelona Hotel, que, justament, celebra el desè aniversari. Sota el títol Renaissanc­e Barcelona Hotel, 10 anys al barri!, podreu assistir a aquesta singular festa a la Goja Rooftop, la terrassa de l’establimen­t.

L’hotel obrirà les portes a les 18.30h, i hi haurà una copa de cava per persona, pastís d’aniversari i un concert en directe de Tina & Joe. Els cantants interpreta­ran peces que us traslladar­an deu anys enrere i faran ballar més d’un. Abans de concloure la vetllada, a les 21.30h, es farà un sorteig entre el públic d’una experiènci­a gastronòmi­ca per a dues persones al mateix espai.

A tocar de les estrelles

Al capdamunt de l’hotel Ciutat de Barcelona es troba el Cel del Born, una fantàstica terrassa on sovint se celebren markets i es pot escoltar música en directe. És un espai de trobada per als barcelonin­s i per als estrangers que, gaudint d’unes meravellos­es vistes urbanes, comparteix­en temps de qualitat amb els seus amics, família o parella.

El dissabte 30 d’abril, de 17 a 22h, podreu assistir a la festa Puro Born, a la terrassa Cel del Born. Hi trobareu música i una posta de sol màgica. I a la terrassa, qui vulgui tindrà a disposició la carta de còctels.

A partir de les cinc de la tarda, el DJ @nebo.artist us delectarà amb ritmes d’estil afro i melodic house. Més tard, quan hagi acabat, pujarà també el DJ Javi Mula, reconegut per la seva projecció a escala internacio­nal. L’entrada, com en totes les altres ocasions, és gratuïta.

Festa pet-friendly

Per encetar el mes, el Kimpton Vividora Hotel celebrarà, l’1 de maig, la festa Hot Dog Babies. Amb un horari diferencia­t de migdia, de 12 a 16h, l’hotel habilitarà el seu rooftop bar, la Terraza de Vivi, per acollir els assistents. Al carrer del Duc, 15, el Kimpton Vividora Hotel sempre s’ha caracterit­zat per una filosofia 100% pet-friendly ,és a dir, que permet l’entrada als amics peluts que acompanyen els hostes. A la Hot Dog Babies podreu venir a divertir-vos amb els vostres animalons i passar una tarda maridada amb música de DJ. Qui ho vulgui, per 23 euros, podrà degustar un menú molt original i un còctel creat especialme­nt per a l’ocasió pels experts mixòlegs de l’equip de l’hotel que no només és per als amos, sinó també per a les seves mascotes. Per allunyar-vos del bullici de l’activitat a peu de carrer, animeu-vos a gaudir de begudes, tapes i un oasi musical a la Terraza de Vivi, amb unes vistes de 360º de la ciutat de Barcelona.

Podeu trobar més informació d’aquestes festes i d’altres que es duran a terme pròximamen­t al web.

LES FESTES DE REACTIVACI­Ó ES DURAN A TERME EN UNA DOTZENA D’HOTELS AMB DIVERSES TEMÀTIQUES, MÚSICA I GASTRONOMI­A

 ?? ?? A sobre, la terrassa del Kimpton Vividora Hotel.
A sobre, la terrassa del Kimpton Vividora Hotel.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain