La Vanguardia - Què Fem

Els socis del Club viuen una jornada de tennis exclusiva

ELS CONVIDATS VAN GAUDIR D’UNA EXPERIÈNCI­A VIP AL BARCELONA OPEN BANC SABADELL, QUE VA ACABAR AMB UN DELICIÓS BERENAR I UNA DIVERTIDA FESTA PLENA DE SORPRESES

-

Si veure partits de tennis ATP en viu ja és una experiènci­a extraordin­ària, poder assistir com a convidat especial a un torneig com el Barcelona Open BancSabade­ll – Trofeu Conde de Godó resulta una vivència a l’abast de molt pocs. Doncs això, precisamen­t, és el que va fer, dilluns passat, un grup de socis del Club Vanguardia –90 persones entre subscripto­rs i acompanyan­ts–, que a més de presenciar les primeres eliminatòr­ies del torneig, van poder accedir i fer ús de la zona VIP de les instal·lacions.

Des de primera hora del matí, els convidats van poder seure a les grades per presenciar la sempre emocionant ronda prèvia del torneig, on les futures estrelles del tennis es disputen l’oportunita­t única de competir amb els caps de sèrie. Però l’experiènci­a dels nostres socis no es va limitar a ser espectador­s de la competició, ja que, un cop entrada la tarda, es van convertir en els protagonis­tes d’una festa plena d’activitats i sorpreses d’allò més divertides.

L’esdevenime­nt va tenir lloc en una sala privada de l’Hospitalit­y que l’organitzac­ió va posar a disposició del Club, on els convidats van estar en tot moment rodejats d’atencions i serveis exclusius.

Per començar, van poder degustar un exquisit berenar amb una variada selecció de delícies fredes i calentes. Entre les primeres, per exemple, van assaborir sandvitxet­s de pernil de Jabugo, esferes de salmó fumat i mascarpone, coques de trampó, roleys de rosbif amb mostassa Dijon i minipites de pollastre, enciam i maionesa de curri. Entre les segones, van agradar molt tant les croquetes de bolets com les de

ELS ASSISTENTS VAN PODER PRESENCIAR TOTS ELS PARTITS DEL DIA I, A LA TARDA, VAN TENIR ACCÉS A LA ZONA DE L’HOSPITALIT­Y

EN UN DELS CONCURSOS CELEBRATS, DOS SOCIS VAN GUANYAR ENTRADES PER A LES SEMIFINALS I DOS PER A LA FINAL DEL TORNEIG

gorgonzola i nous. I per acabar amb un sabor dolç a la boca, es van servir també uns llaminers minibrowni­es de xocolata i nous, així com sticks de coca de vidre. Tot això, òbviament, acompanyat amb begudes al gust i una fantàstica selecció de vins i caves de categoria.

Un dels moments més esperats i emocionant­s de la festa, però, va ser l’anunci dels guanyadors d’entrades per veure les semifinals i les finals del torneig, un magnífic regal que, finalment, es van endur els quatre socis que van demostrar tenir millor ull per encertar quantes pilotes hi havia guardades dins d’una urna.

Voleu participar en el proper esdevenime­nt organitzat pel Club? A clubvangua­rdia.com, a l’app del Club i a les nostres xarxes socials trobareu els enllaços i la informació necessària per fer-ho. No us ho perdeu!

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain