La Vanguardia - Què Fem

Un ‘market’ primaveral

EN UN ENTORN INIGUALABL­E, ARRIBA LA PRIMERA EDICIÓ DEL BAGES LUDIC MARKET, A MANRESA, UN ESDEVENIME­NT QUE MESCLA GASTRONOMI­A, COMERÇ, TALLERS I MÚSICA

- ONA FALCÓ

Enogastron­omia, música, botigues, tallers i moltes altres activitats es fusionen al Bages Ludic Market ,el primer market lúdic de referència de la comarca, al cor de Catalunya.

Al llarg del cap de setmana del 7 i 8 de maig, el castell de l’Oller del Mas esdevindrà un espai d’oci on trobareu una carpa amb quatre simuladors de cotxes, un photocall, una selecció d’estands primaveral­s de moda, joies, complement­s i art, i un estand de Juvé & Camps on podreu triar entre quatre caves maridats amb pernil ibèric tallat al moment.

També hi podreu tastar diverses cerveses d’Estrella Damm i assaborir les tapes i els platets del restaurant Bages964, les hamburgues­es i els plats ecològics de Can Mabres, tacos, totopos mexicans i natxos de Cal Pastor Food Truck, i, per endolcir el paladar, els xurros amb xocolata, gofres i creps de la minixurrer­ia Gómez.

FLORS, VI I NATURA

Pel que fa a les activitats lúdiques, s’han programat dos tallers florals impartits pel dissenyado­r d’art floral Mia Parramon. A les 11.30h, podreu elaborar una porció de pastís amb flors naturals (55€), i, a les 17h, començarà el taller de creació de la vostra inicial amb flors seques (45€). Aquestes, però, no seran les úniques activitats, perquè, per als amants del vi, hi haurà una visita guiada per conèixer la finca de l’Oller del Mas, les vinyes i el celler, on fareu un tast de tres dels seus vins ecològics. Per als menuts de la casa hi haurà maquillatg­e facial i passejades amb poni.

ACTUACIONS MUSICALS

Amb l’objectiu d’animar la jornada recreativa, el Bages Ludic Market comptarà amb la presència d’un DJ, així com també amb les actuacions del violoncel·lista Valentin Picard, els artistes Auria Franc, Nika Mills, Sweet Blue Suit i Raoul Vazquez. Finalment, també us fascinaran la màgia de John Steiner i els balls de Bollywood.

BAGES LUDIC MARKET

OLLER DEL MAS. CTRA. D’IGUALADA, C37Z, KM 91. MANRESA. DATA: 7 I

8/5. PREU: A PARTIR DE 5€. • Entradas.com/artist/bages-ludic-market

 ?? FOTO: MARTA VIDAL ?? Des de l’Oller del Mas gaudireu de vistes a Montserrat.
FOTO: MARTA VIDAL Des de l’Oller del Mas gaudireu de vistes a Montserrat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain