La Vanguardia - Què Fem

Febre musical i dansaire

CELEBREM EL DIA INTERNACIO­NAL DE LA DANSA ALS BARRIS DE GRÀCIA I NOU BARRIS

-

Barcelona tanca el mes d’abril i comença el mes de maig amb molta cultura per a tots els públics. Per tal de promociona­r el talent de grups i joves músics del territori, el Casal de Barri Trinitat Nova organitza, en el marc d’un projecte dins la línia Creació Artística ,el Nova Fest, el Festival de Músiques de Trinitat Nova. La iniciativa començarà demà, però tindrà una periodicit­at mensual. En primer lloc, actuarà el grup de guitarres del Casal (18h), seguit dels grups de rock Straperlob­and (19h), Los Eléctricos (20h), BruceCat (21h), Pez Rojo (22h) i Enrique Santiago y su banda (23h), amb ritmes de rumba i flamenc fusió. L’entrada és completame­nt gratuïta.

La dansa regna a Barcelona

Al nord de la ciutat, se celebrarà, demà, a les 19h, la 28a edició del Festival de Dansa de Nou Barris, que vol ser un reflex dels diferents estils de balls populars. Companyies representa­tives de tots els continents, amb una gran qualitat artística i una llarga trajectòri­a, pujaran a l’escenari del Centre Cívic Zona Nord.

La festa a Gràcia no s’atura

Per commemorar el Dia Internacio­nal

MÚSICA I DANSA A BARCELONA

de la Dansa i amb l’objectiu de promoure el teixit artístic de la zona, el barri de Gràcia continua amb la Setmana de la Dansa. Demà s’ha preparat, entre moltes altres activitats, un taller de shuffle al CC El Coll (17.30h), la presentaci­ó a l’Auditori Ovidi Montllor de l’espectacle DID360º 2022 (19h), diversos tastets de ball a càrrec de Barcelona SwingCats (11 i 18h) i múltiples actuacions amb diferents coreografi­es (20h) a l’Àrea, l’Espai de Creació i Dansa.

NOVA FEST. CASAL DE BARRI TRINITAT NOVA. 30/4, A LES 18H; 28è FESTIVAL DE DANSA DE NOU BARRIS. CC ZONA NORD. 30/4, A LES 19H; SETMANA DE LA DANSA A GRÀCIA. DIVERSOS ESPAIS. FINS A L’1 DE MAIG. GRATUÏT. • Barcelona.cat/agenda

 ?? ?? Los Eléctricos participen del Nova Fest.
Los Eléctricos participen del Nova Fest.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain