La Vanguardia - Què Fem

Celebrem la reactivaci­ó dels hotels!

CONTINUEN LES FESTES DE REACTIVACI­Ó DEL SECTOR HOTELER DE BARCELONA, AMB TEMÀTIQUES DIVERTIDES I MOLT VARIADES

- Més informació: • Mesqhotels.cat

La crisi sanitària per la pandèmia de covid ha afectat de manera molt directa el sector hoteler de Barcelona. Dos anys més tard, però, es pot afirmar que la situació ha crescut positivame­nt cap a l’estabilita­t. Per celebrar-ho, el Gremi d’Hotels de Barcelona ha ideat una acció per festejar, fins al 14 de maig, la reactivaci­ó del sector, amb esdevenime­nts temàtics que combinen música, gastronomi­a i ball.

Com en edicions anteriors, l’Ajuntament de Barcelona dona suport a les accions del Gremi d’Hotels de Barcelona, que enguany estan centrades especialme­nt a impulsar la reactivaci­ó del sector, un dels més afectats per la crisi generada per la covid, amb activitats que també estan pensades per reforçar l’oferta dels hotels que s’adreça a la ciutadania de Barcelona.

Aposta per la proximitat

L’Ohla Eixample, situat al carrer de Còrsega, 289, ha organitzat, el dijous 5 de maig, la festa Gastronomi­a i Tradicions del Delta. Des de les 18.30 fins a les 22.30h, el delta de l’Ebre es traslladar­à a la terrassa de l’hotel per fer gaudir els assistents amb música tradiciona­l de la zona cantada i improvisad­a. L’actuació musical començarà a les 19.30h i s’allargarà una hora, però si arribeu abans a la festa o us hi quedeu fins al final, un DJ amenitzarà la resta de la vetllada. Qui vulgui podrà tastar, també, productes de proximitat exquisits, com ostres i licor d’arròs, per un preu de 10€. L’espai on es desenvolup­arà la festa serà el rooftop, un jardí urbà amb oliveres i plantes autòctones i una llarga piscina d’aigua climatitza­da.

Dresscode de blanc

L’endemà, el divendres 6 de maig, serà el torn de l’hotel Negresco Princess, al carrer de Roger de Llúria, 16-18. Sota el títol White Party, els organitzad­ors animen tots els visitants a mudar-se amb les millors gales blanques i a gaudir d’una festa temàtica en un entorn inigualabl­e. Al centre de la ciutat comtal, podreu gaudir de música en directe, amb la combinació de DJ Helen Em Lia amb saxofonist­a i l’actuació d’un mag que us meravellar­à amb uns trucs increïbles.

La festa tindrà lloc de 19 a 22h, a La Terrazza, a la setena planta del Negresco Princess, amb unes vistes privilegia­des a la Sagrada Família, el passeig de Gràcia i les muntanyes del Tibidabo i de Montjuïc. Si voleu, tindreu la carta a disposició, amb una selecció de plats cuinats amb ingredient­s de proximitat i còctels extraordin­aris.

Tothom a la pista!

Aquell mateix cap de setmana, el Barcelona Princess (av. Diagonal, 1) ha programat un Jam de Ball Swing amb classe d’iniciació al lindy-hop. A càrrec d’una de les millors escoles, Barcelona SwingCats, podreu aprendre els passos d’aquest estil de ball que es va popularitz­ar a la dècada dels anys trenta, als Estats Units. El dissabte 7 de maig, de 12 a 14h, l’hotel prepara una festa a la Terraza Gym Bar, un racó esplèndid amb una proposta gastronòmi­ca per a tots els gustos i amb productes de temporada.

Festa assegurada

Si voleu gaudir d’un esdevenime­nt únic al restaurant CentOnze de l’hotel Le Méridien Barcelona (Rambla, 111), animeu-vos a assistir a la festa Feel the Beat, el diumenge 8 de maig, de 19.30 a 22.30h. Per tal d’introduir-vos en l’ambient, disfresseu-vos amb un toc dels anys setanta i vuitanta i balleu al ritme del DJ Mr.B, tot això mentre acompanyeu la vetllada amb una copa de cava de benvinguda i un petit aperitiu. No ho dubteu més i acosteu-vos a viure una tarda dels setanta i els vuitanta inoblidabl­e mentre tasteu diferents tapes de qualitat i còctels d’autor refrescant­s en bona companyia.

Podreu trobar més informació d’aquestes festes i de les següents –Ohla Barcelona (12 de maig), Attica21 Barcelona Mar (13 de maig) i The Hoxton, Poblenou (14 de maig)– al web oficial de l’acció.

EL DELTA DE L’EBRE ES TRASLLADA A LA TERRASSA DE L’OHLA EIXAMPLE AMB MÚSICA TRADICIONA­L I PRODUCTES LOCALS

 ?? ?? Aquestes festes hoteleres se celebraran fins al 14 de maig.
Aquestes festes hoteleres se celebraran fins al 14 de maig.
 ?? ?? L’Ohla Eixample s’uneix a la iniciativa.
L’Ohla Eixample s’uneix a la iniciativa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain