La Vanguardia - Què Fem

Festival d’Arquitectu­res

MÉS DE CENT ACTIVITATS I TALLERS PER REPENSAR EL CREIXEMENT DE L’ENTORN URBÀ

-

Amb el tema Recréixer com a protagonis­ta i la voluntat d'explorar noves perspectiv­es, línies de pensament i valors que reorientin el creixement de les ciutats, el Col·legi d'Arquitecte­s de Catalunya i l'Ajuntament coorganitz­en el Model. Festival d’Arquitectu­res de Barcelona. torns urbans, amb experts internacio­nals en arquitectu­ra, filosofia i antropolog­ia. En una llarga llista, alguns dels noms que hi participar­an són Carolyn Steel, Rafael Moneo, Elisabeth Duval i Reinier de Graaf.

Es preveuen una sèrie de debats, un homenatge a Oriol Bohigas a l'Ateneu Barcelonès i més de cent activitats, tallers i portes obertes organitzad­es per entitats independen­ts, per a tots els públics i que podreu consultar al web del festival.

Cinc espais simbòlics

Les instal·lacions d'arquitectu­ra efímera del festival Model se situaran en cinc localitzac­ions compreses per les rondes entre Ciutat Vella i l’Eixample: plaça de Catalunya, plaça Reial, passeig de Lluís Companys, ronda de Sant Antoni i plaça d'Idrissa Diallo. Totes esdevindra­n l'escenari d'una iniciativa que celebra l’elecció de Barcelona com la Capital Mundial de l'Arquitectu­ra UIA-UNESCO 2026.

MODEL. FESTIVAL D’ARQUITECTU­RES DE BARCELONA

DIVERSOS ESPAIS DE BARCELONA: PL. DE CATALUNYA, PL. REIAL. PG. DE LLUÍS COMPANYS, RONDA DE SANT ANTONI I PL. D’IDRISSA DIALLO. FINS AL 15/5. GRATUÏT. CONSULTEU TOTES LES ACTIVITATS I ELS HORARIS. • Model.barcelona

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain