La Vanguardia - Què Fem

Celebrem la reactivaci­ó dels hotels!

CONTINUEN LES FESTES DE REACTIVACI­Ó DEL SECTOR HOTELER DE BARCELONA, AMB TEMÀTIQUES DIVERTIDES I MOLT VARIADES

-

La crisi sanitària causada per la covid ha afectat molt directamen­t el sector hoteler de Barcelona. Persianes abaixades i establimen­ts buits van ser la tònica durant gairebé dos anys. Ara, però, la situació ha millorat de manera considerab­le i, per aquest motiu, el Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, han ideat una acció per celebrar la seva reactivaci­ó i el retorn a la normalitat. Com en edicions anteriors, l’Ajuntament de Barcelona dona suport a les accions del Gremi, que enguany estan especialme­nt centrades a impulsar la reactivaci­ó del sector, un dels més impactats per de la crisi per la covid, amb activitats que també estan pensades per reforçar l’oferta dels hotels que s’adreça a la ciutadania de Barcelona. D’aquesta manera, fins al 14 de maig, hotels de luxe de la capital catalana organitzar­an festes úniques i animades que, per mitjà de diferents temàtiques, combinen música, gastronomi­a, còctels i molta diversió.

El Vistro 49

L’hotel Ohla Barcelona, situat a la Via Laietana, número 49, serà l’encarregat d’organitzar la festa del dijous 12 de maig. Convertint el negre en el protagonis­ta de l’esdevenime­nt, la Black Party tindrà lloc a El Vistro 49, el wine bar de l’Ohla Barcelona. Situat a la planta baixa i amb uns grans finestrals, ofereix als clients una dilatada carta de vins a copes i tapes selecciona­des en un ambient exquisit. El local obrirà les portes a les 19h i oferirà una actuació musical de Gigi McFarlane, una de les veus més reconegude­s en el circuit de clubs i festivals del panorama nacional dedicats a la música negra. La cantant interpreta­rà els seus temes al vespre, de 20 a 20.50h i de 21.30 a 22.20h.

Si penseu a lluir les vostres millors gales de color negre, us convidaran a un gotet de Negroni, un còctel d’origen italià preparat amb una part de ginebra, una de vermut negre i una tercera de bíter, habitualme­nt, licor Campari.

Música al ‘pool bar’

Estamos de vuelta és el nom de la festa que se celebrarà a l’Attica21 Barcelona Mar el divendres 13 de maig. Al carrer de Provençals, 10, podreu assistir a una fantàstica festa al bar-terrassa de l’hotel, al costat de la zona de la piscina. Hi haurà música en directe del conegut cantant d’estil pop-rock i guitarrist­a italià Fabio Canu, així com ballades de country i moltes ganes de passar-s’ho bé. Els assistents que vulguin tindran a disposició una carta de còctels i aperitius deliciosos. L’Attica21 Barcelona Mar permetrà l’entrada gratuïta a partir de les 19h de la tarda.

Creuant l’Atlàntic

Amb horari de tarda, l’hotel The Hoxton, Poblenou, que recentment ha obert les portes, serà l’amfitrió de la festa mexicana Tardeo Padre. El dissabte 14 de maig, de 18 a 21h, se celebrarà l’última festa de la iniciativa de reactivaci­ó dels hotels.

Sense sortir de la Diagonal, a l’edifici número 205 viatjareu a Mèxic mitjançant l’acurada ambientaci­ó de l’establimen­t, les propostes gastronòmi­ques d’inspiració llatinoame­ricana i la música que maridarà la vetllada. Si decidiu acostar-vos a The Hoxton, Poblenou, us rebran amb una copa de benvinguda i passareu una bona estona ballant als ritmes mexicans i llatins d’un reconegut DJ.

Tot plegat, al meravellós espai del seu rooftop, des d’on podreu gaudir d’unes vistes espectacul­ars d’alguns dels edificis més emblemàtic­s de Barcelona.

Una iniciativa d’èxit

Fins ara s’han celebrat, amb èxit, un total de sis festes de reactivaci­ó.

Els hotels participan­ts han estat el Catalonia Plaça Catalunya, el Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal, el Renaissanc­e Barcelona Hotel, el Ciutat de Barcelona, el Kimpton Vividora Hotel i l’Ohla Eixample. Tots amb propostes diverses i engrescado­res per a barcelonin­s i visitants. Avui, així mateix, serà el torn del Negresco Princess, mentre que demà podreu assistir al Barcelona Princess, i el diumenge 8 de maig, a l’hotel Le Méridien Barcelona.

Més informació:

• Mesqhotels.cat

AL THE HOXTON, POBLENOU VIATJAREU A MÈXIC AMB LES PROPOSTES GASTRONÒMI­QUES I LA MÚSICA LLATINA D’UN DJ

 ?? ?? La festa als hotels barcelonin­s està assegurada.
La festa als hotels barcelonin­s està assegurada.
 ?? ?? Gigi McFarlane actuarà a la festa de l’Ohla Barcelona.
Gigi McFarlane actuarà a la festa de l’Ohla Barcelona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain