La Vanguardia - Què Fem

Aconseguiu invitacion­s per a una reestrena molt esperada

SORTEGEM ENTRADES DOBLES PER A L’ACLAMADA ADAPTACIÓ DEL CLÀSSIC DE TXÉKHOV QUE, EL PRÒXIM 26 DE MAIG, TORNA A L’ESCENARI DEL TEATRE LLIURE

- SORTEGEM 12 ENTRADES DOBLES PER A L’ESTRENA EL 26 DE MAIG A LES 19 H

FOTO: SÍLVIA POCH

Torna al Teatre Lliure el clàssic d’Anton Txékhov Les tres germanes i, per celebrar-ho, us convidem a la seva estrena, el proper 26 de maig. No us perdeu el retorn a la cartellera d’un dels muntatges teatrals més guardonats dels últims anys i participeu en el sorteig de 12 invitacion­s dobles per assistir a la primera representa­ció dins d’aquest nou cicle.

L’obra, en l’adaptació feta per Marc Artigau, Cristina Genebat –que forma part del repartimen­t– i Julio Manrique –que n’és també el director–, explica la història de tres germanes i un germà que viuen en un món decadent i gris del qual resulta gairebé impossible escapar. Si bé el text original situa els personatge­s en la Rússia rural del segle en aquest cas Manrique ha traslladat l’acció als nostres dies, una època de canvis radicals que, com la contemporà­nia de Txékhov, està carregada d’incerteses.

Aprofiteu l’oportunita­t i gaudiu amb un dels textos més importants del teatre rus, interpreta­t en aquest cas per un elenc de luxe amb grans noms com els de la ja citada Cristina Genebat, Mireia Aixalà o Lluís Soler, entre d’altres. Aconseguiu la vostra invitació i deixeu-vos emocionar per aquest drama escrit ara fa ja més d’un segle, però de plena vigència.

LES TRES GERMANES - TEATRE LLIURE

EL MUNTATGE, UN DELS MÉS PREMIATS EN ELS ÚLTIMS ANYS, ESTÀ DIRIGIT PER JULIO MANRIQUE I COMPTA AMB UN REPARTIMEN­T EXCEPCIONA­L

PL. DE MARGARIDA XIRGU, 1, BARCELONA

PARTICIPEU-HI FINS AL 17 DE MAIG A: Clubvangua­rdia.com app Club Vanguardia

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain