La Vanguardia - Què Fem

La ciutat més literària

LA CAPITAL CATALANA ACULL EL FESTIVAL BARCELONA POESIA FINS AL 18 DE MAIG

-

Coincidint amb el seu vint-i-cinquè aniversari, el festival Barcelona Poesia ha programat més de cinquanta activitats per acostar aquest gènere literari a la ciutadania.

Amb la voluntat de remarcar el caràcter efímer de la paraula, el festival fomenta la creació poètica en directe, les sessions d’improvisac­ió, les glosades i els jams de creació. Després d’una setmana farcida de cultura, lectura i escriptura, el Barcelona Poesia s’acabarà el 18 de maig, al Palau de la Música, amb el XXXVII Festival Internacio­nal de Poesia.

Les sessions d’avui

Aquesta mateixa tarda, podeu triar entre set propostes diferents. Al Museu d’Història de Barcelona, s’ha programat l’espectacle Quatre parets fan una casa. Habitar, crear i viure (17 i 18.30h), que convida a explorar el mapa literari català, mentre que al Verger del Museu Frederic Marès, podreu assistir als recitals Veus de l’esperit (18h) i Vent a la mare (19h).

Al centre de la ciutat, a l’Ateneu Barcelonès, podreu gaudir d’un slam de traducció poètica (17h) i, al jardí interior de la Casa de la Misericòrd­ia, les actuacions musicals de Remei de Ca la Fresca (20.30h) i de Rodrigo

BARCELONA POESIA 2022

Laviña y su Combo (22h). Finalment, al Molino s’ha organitzat Serafins ,un espectacle de La Ludwig Band a partir de versos de Serafí Pitarra.

Poesia en tots els formats

Totes les activitats són gratuïtes, excepte el Festival Internacio­nal de Poesia (18/5, a les 20h) i la Nit de Hip-Hop i Poetry Slam del Teatre Nacional de Catalunya (14/5, a les 21h). Podeu consultar totes les activitats dels pròxims dies al web.

DIVERSOS ESPAIS DE BARCELONA, PRINCIPALM­ENT, AL JARDÍ DE LA CASA DE LA MISERICÒRD­IA, EL VERGER DEL MUSEU FREDERIC MARÈS I L’ATENEU BARCELONÈS. FINS AL 18/5. GRATUÏT. CONSULTEU TOTES LES ACTIVITATS I HORARIS. • Barcelona.cat/barcelonap­oesia

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain