La Vanguardia - Què Fem

‘Live music’ amb els grans hits de sempre, rumba i DJ’s

AMB EL MILLOR AMBIENT I CÒCTELS D’AUTOR AL DEL GALLERY HOTEL

-

Segurament, el millor pla per a aquesta primavera són els tardeos de la terrassa del Gallery Hotel. Combinen còctels d’autor, música en directe i el millor ambient. Apunteu-vos-ho bé a l’agenda: tots els dijous, a les 19.30h, gaudiu del tardeo amb els millors hits de sempre i actuals, ara bé... només hi tenen cabuda les cançons mítiques més animades!

A més, tots els divendres, a les 19.30h, hi trobareu les DJ Sessions per començar el cap de setmana de la millor manera. I encara queda un altre esdevenime­nt important: tots els diumenges, a les 13h, el Vermut & Rumba amb el grup Arrels de Gràcia, que us convida a ballar a ritme de guitarra.

Cocteleria d’autor

The TOP ofereix una proposta singular i exclusiva de còctels únics i originals, ideals per als paladars més variats i exigents. Entre aquests destaquen propostes com el Ja’Q Mate, el Floral Fizz i el Pineapple Pie, si bé en trobareu molts d’altres a la carta de còctels. Podreu gaudir-ne en solitari o bé acompanyar-los amb una proposta de platets. Entre ells, destaquen especialme­nt els cacauets al curri, presentats d’una manera molt divertida i original, si bé hi ha altres propostes, com ara les empanades mediterràn­ies, el salmó gravlax amb crema d’herbes anisades i pa d’algues, el foie a la sal amb confitures o el formatge del mes, per citar-ne només algunes. I no ho dubteu pas: no hi ha millor pla que un tardeo amb amics amb bons còctels i música en viu.

A sobre, la terrassa de The TOP. A sota i a la dreta, els còctels es poden degustar tot escoltant música en viu.

THE TOP OFEREIX MÚSICA EN VIU CADA CAP DE SETMANA, CÒCTELS I UNA SELECCIÓ DE PLATETS

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain