La Vanguardia - Què Fem

Les tapes i els còctels no han estat mai tan a prop de la costa barcelonin­a

SALT RESTAURANT I SALT BEACH CLUB INAUGUREN L’ESTIU AMB UNA PROPOSTA DE TAPES MEDITERRÀN­IES I CÒCTELS D’AUTOR

-

W Barcelona és l’únic hotel amb accés directe a la platja de tota la ciutat, ideal per gaudir d’una experiènci­a gastronòmi­ca singular al costat de la mar. Per viure la millor experiènci­a mediterràn­ia en tots els sentits (culinària i mixològica), tant de dia com de nit, Salt Restaurant és l’opció perfecta. I, per als amants dels capvespres, de la brisa marina i de la sorra, Salt Beach Club és el petit paradís a peu del Mediterran­i on evadir-se i fruir de la tranquil·litat a la riba del mar i on, a més, també es pot gaudir de la mateixa proposta que al restaurant.

Proposta gastronòmi­ca

La novetat gastronòmi­ca d’enguany és la gran varietat de propostes d’autor del xef, amb els arrossos com a grans protagonis­tes entre els plats principals. Hi trobareu, per exemple, un deliciós arròs mar i muntanya de sípia, pollastre de corral i gambes vermelles, i també una opció vegetal de carxofa i espàrrecs. Tampoc no podem oblidar el producte estrella nacional com a entrant: la truita de patates amb ceba, elaborada a l’instant, el pernil ibèric d’alta qualitat, el bacallà esqueixat, la sobrassada i les carxofes. També es pot gaudir d’un roger fregit acompanyat de maionesa de kimchi com a entrant, que enamorarà els amants del peix, o d’una entranya ibèrica amb pebrots del piquillo, ideal per als més carnívors, entre altres opcions.

Per postres, la cookie gegant temperada amb gelat de vainilla és l’opció ideal per compartir, mentre que la crema catalana amb carquinyol­is encarna la gran proposta regional i s’uneix a altres dolços típics, com el pa amb xocolata, oli d’oliva i sal i el clàssic pastís de formatge elaborat a l’estil basc.

En resum, hi trobareu tapes de luxe d’estil mediterran­i i amb els tocs més exquisits de tota la Península, a base de plats per compartir o

A sobre, la terrassa de Salt Beach Club. A sota, Salt Restaurant i un dels exquisits còctels d’autor maridat amb una tapa de pernil ibèric. de propostes individual­s, per als qui prefereixe­n opcions úniques.

Còctels d’autor a Salt Restaurant

Propostes dolces, acollidore­s i sensuals omplen la carta de còctels de Salt Beach Restaurant. Per exemple, hi destaquen propostes com el Sweet Moment, a base de Beldevere, triple sec, xarop de romaní, cacau i oli d’oliva; el Salt Lovers, amb ginebra Malfy, Chartreuse, mores, gerds, suc de nabius i sucre de canya; i, per als més atrevits, el Fresh Fer, a base de vodka Ramat Goose, síndria fresca, sucre de canya i Martini Fer. Uns còctels perfectes, a més, per acompanyar una vetllada d’allò més exquisida i inigualabl­e o, fins i tot, per maridar amb algunes de les opcions gastronòmi­ques del restaurant. HORARI ACTUAL (FINS AL 17/5): DE DIUMENGE A DIJOUS, DE 13 A 18H; DIVENDRES I DISSABTE, DE 13 A 20H. HORARI A PARTIR DEL 17/5: DE DIUMENGE A DIJOUS, DE 13 A 23H; DIVENDRES I DISSABTE, DE 13 A 00H.

LA COMBINACIÓ DE CÒCTELS I TAPES TRADICIONA­LS MEDITERRÀN­IES PORTA L’EXPERIÈNCI­A DEL SALT A UN ALTRE NIVELL

Còctels d’autor a Salt Beach Club

Més a prop encara de la platja, la proposta de mixologia de Salt Beach Club gira al voltant de les sensacions més paradisíaq­ues. Ho veiem en combinats tan refrescant­s com el Coconut Twist, elaborat a base de vodka Absolut, puré de pinya, puré de coco, xarop de vainilla i suc de llima, i també en el Sunny Delight, elaborat, en aquest cas, amb Jameson, puré de mango, puré de coco, Monin White Chocolate i angostura. Dos còctels que complement­en una carta plena de sorpreses saboroses.

Però, a més de propostes amb alcohol, a Salt Beach Club també trobareu diverses opcions de smoothies i milkshakes pensades especialme­nt per als qui busquin refrescar-se amb les millors opcions healthy ala vora del Mediterran­i.

Inclouen des dels clàssics Detox, amb pinya, poma, espinacs i gingebre, fins al Green, amb síndria, espinacs, cogombre i api, o el Fruity, amb taronja, mango, maduixes, mores i gerds. També ofereixen opcions més energètiqu­es, com ara el Power, amb llet de civada, plàtan, mel i cacauets, entre altres propostes. HORARI ACTUAL (FINS AL 17/5): DE DIUMENGE A DIJOUS, DE 12 A 18H; DIVENDRES I DISSABTE, DE 12 A 20H. HORARI A PARTIR DEL 17/5: DE DIUMENGE A DIJOUS, DE 12 A 20H; DIVENDRES I DISSABTE, DE 12 A 22H. HORARI JUNY, JULIOL I AGOST: DE DIUMENGE A DIJOUS, D’11 A 00H; DIVENDRES I DISSABTE, D’11 A 1H.

Més informació i reserves: reservas.salt@whotels.com Saltbeachc­lub.com

• •

 ?? ??
 ?? ?? FOTOS: MARIANO HERRERA
FOTOS: MARIANO HERRERA
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain