La Vanguardia - Què Fem

Escapades primaveral­s en família

SELECCIONE­M TRES EXPERIÈNCI­ES INOBLIDABL­ES A CATALUNYA PER GAUDIR DE LES BONES TEMPERATUR­ES TANT DE DIA COM DE NIT

-

Catalunya és una terra amb un ventall amplíssim d’experiènci­es úniques, activitats a l’aire lliure i turisme sostenible. Si teniu ganes de desconnect­ar i passar una bona estona amb companyia, apunteu-vos aquesta selecció de tres propostes per gaudir aquesta primavera.

Nit de glàmping entre vinyes

Envoltats de natura, a l’espai de Can Llopart tindreu l’oportunita­t de dormir sota els estels en un paratge únic. Durant la nit de dissabte 21 de maig, podreu gaudir d’una complerta vetllada que inclou una visita privada al celler, un tast de vins, un sopar entre vinyes amb degustació de vins i escumosos i una xerrada didàctica sobre el cel nocturn i el cosmos per part d’un astrofísic.

A les 23h, començarà l’observació astronòmic­a amb un telescopi, que s’acabarà quan marxeu a dormir a les haimes, les tendes de campanya que feien servir els pobles nòmades del desert i del nord d’Àfrica. L’endemà, degustareu un esmorzar amb vistes panoràmiqu­es de la vall del Penedès, passejareu entre vinyes velles i explorareu un congost de roca calcària de l’època del miocè i, per concloure l’experiènci­a, fareu un últim tast entre vinyes. Llopart. Tel: 938 993 125. Els Casots, Barcelona. Llopart.com

• Un laberint gegant

Amb la tasca de divulgar la importànci­a del món rural i la preservaci­ó del medi ambient i les seves espècies, La Manreana és una granja-escola pensada per a col·lectius (escoles, esplais o equips esportius) i també un parc temàtic per a les famílies.

Situada a la comarca de les Garrigues, a només quinze minuts de Lleida, La Manreana és una antiga finca de pagès que disposa d’un hort, una granja amb tota mena d’animals, el centre de natura i fauna Vimferri i un laberint de fusta espectacul­ar on els menuts es poden entretenir buscant la sortida.

És un dels laberints més grans de Catalunya, ja que ocupa uns 1.000 m² i consta de 500 pals de fusta i 1,6 km de tela d’ombreig. Per creuar-lo, podeu fer-ho a través de dos itineraris, el familiar i l’avançat, i a la meitat del recorregut trobareu una magnífica sorpresa.

A banda de les activitats pròpies de la masia, també s’ofereixen tallers, gimcanes i excursions a peu o a cavall, propostes ideals per als infants per connectar amb l’entorn i per divertir-se mentre aprenen els valors de la soste

A sobre, el laberint de fusta dins la finca de La Manreana.

A la dreta, l’Hotel Casa Fuster. nibilitat i la responsabi­litat amb el planeta. La Manreana. Tel.: 973 050 257. Juneda.

Lamanreana.com

• Jazz en directe a l’Hotel Casa Fuster

Dins d’un edifici modernista singular, farcit d’història i de racons encantador­s, trobareu el mític Café Vienés, que cada dijous al vespre, de 21 a 23h, es converteix en un exclusiu Club de Jazz. Mentre sopeu, podreu fruir de la millor música en directe en un escenari que ha acollit artistes de la talla de Woody Allen i el seu clarinet, els Yoshida Borthers, Eddy David, el New Orleans Rag Trio o els Barcelona Swing Serenaders, The Doc ScanlocTri­o, New Orleans Jazz Band i Biel Ballester Trio Gipsy Jazz.

A l’emblemàtic Hotel Casa Fuster, també podreu reservar al recentment inaugurat Aleia, un restaurant a càrrec del xef amb tres estrelles Michelin Paulo Airaudo i dirigit per Rafa de Bedoya, on s’ha ideat un menú de degustació especial amb producte de la millor qualitat. Hotel Casa Fuster. Tel.: 932 553 006. Barcelona.

Hotelcasaf­uster.com

EL LABERINT OCUPA UNS 1.000 METRES QUADRATS, CONSTA DE 500 PALS DE FUSTA I 1,6 QUILÒMETRE­S DE TELA I ES POT RECÓRRER A TRAVÉS DE DUES RUTES

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain