La Vanguardia - Què Fem

Un recorregut pels districtes

SELECCIONE­M DIVERSES ACTIVITATS LÚDIQUES I CULTURALS ARREU DE BARCELONA

-

Si el que voleu és descobrir nous racons de la ciutat mentre participeu en tallers o assistiu a espectacle­s, apunteu-vos les propostes següents.

Ciutat Vella i Sarrià - Sant Gervasi

Aquest diumenge, al MACBA, s’ha programat el lliurament de premis de la XXXII edició dels Jocs Florals del Raval. Aneu-hi a impregnar-vos de literatura, a les 11h!

D’altra banda, en el marc del cicle Turó Park Musicals, demà, a les 18h, podreu escoltar en directe el grup The Cavaliers. Un concert a l’aire lliure en uns jardins emblemàtic­s.

Activitats a Nou Barris

Al nord de Barcelona, trobareu diverses activitats. Demà, d’11 a 17h, es durà a terme el 2n Concurs de Pintura Ràpida al CC Can Basté, on tothom, sense límit d’edat, pot participar-hi si s’hi inscriu prèviament.

Al mateix espai, i fins al 31 de maig, teniu l’oportunita­t de visitar l’exposició Dinou. Tres. Vint-i-dos, una mostra fotogràfic­a que observa el canvi en el paisatge urbà. A més, demà, a les 19h, també podreu assistir a la Masia de la Guineueta, on es representa­ran tres comèdies de microteatr­e: La que nos espera, Ada & Eva en el paraíso El bulto.

iSant Andreu i Sant Martí

El Calidoscop­i Cultural continua, demà, el taller de clown En clau de dona (de 10 a 14h), el teatre cabaret Assassines (18h) i l’espectacle de narració De fades, fetilleres i heroïnes (19h).

Finalment, a Sant Martí, a partir de demà i fins al 29 de maig, podreu aprendre sobre art, disseny i creació, en la 29a edició dels Tallers Oberts de Barcelona.

DIVERSOS ESPAIS DE BARCELONA. ALGUNES ACTIVITATS GRATUÏTES. CONSULTEU TOTA LA PROGRAMACI­Ó, ELS HORARIS I ELS PREUS. • Barcelona.cat

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain