La Vanguardia - Què Fem

Torna la Setmana de les Terrasses!

LA DESENA EDICIÓ COMPTARÀ AMB LA PARTICIPAC­IÓ DE 56 HOTELS I GAIREBÉ 150 ACTIVITATS A LA CIUTAT DE BARCELONA

-

Torna la Setmana de les Terrasses de Barcelona i ho fa celebrant la seva desena edició amb tots els luxes. Dos anys més tard de l’inici de la crisi sanitària, el Gremi d’Hotels de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, recupera aquest esdevenime­nt amb la participac­ió de 56 hotels de renom, que oferiran prop de 150 activitats de diferents temàtiques, així com familiars, gastronòmi­ques o culturals, entre d’altres, obertes i gratuïtes per a tots els visitants. Així, doncs, al llarg de deu dies, del 10 al 19 de juny, podreu gaudir d’una tarda o d’un matí diferent en emplaçamen­ts idíl·lics al rooftop dels hotels.

Cultura per a tots els gustos

Si voleu descobrir un edifici emblemàtic des de l’interior, el Cotton House Hotel ofereix una Visita guiada per la Fundació Tèxtil Cotonera (10-19/6, 12 i 19H); mentre que al Majestic Hotel & Spa Barcelona admirareu la capital catalana a l’activitat Descobrint Barcelona des de La Dolce Vitae (13/6, 18.30H), la seva terrassa amb vistes a la Sagrada Família, la Casa Batlló o la Torre Agbar.

En l’àmbit de la cultura, el Claris Hotel & Spa GL ha programat, sota el nom de L’Antic Egipte a la Terraza del Claris (14/6, 18H), una activitat per descobrir els secrets més ben guardats d’aquesta civilitzac­ió, tot gaudint d’un tastet de les especialit­ats gastronòmi­ques dels faraons. L’H10 Montcada Boutique Hotel us anima a pujar a la terrassa i observar peces d’art en l’activitat Pintors i guia turístic des de les altures (16/6, 19H ),i l’hotel H10 Art Gallery, per la seva banda, oferirà una Mostra de dansa tradiciona­l catalana (17/6, 20H).

Els més creatius podeu assistir a L’Exposició d’art: “Meravelles ocultes del Mimosa” (10-19/6, 14H), l’elegant jardí del Mandarin Oriental, Barcelona; a l’Urban Sketching Workshop (13/6, 18H), al Yurbban Trafalgar Hotel; al taller Art & drinks by Joel Miñana & Bacardi (15/6, 19H), a l’Hotel El Palace Barcelona, o bé a la BornImprov­isació Teatral (16/6, 19H), al Ciutat de Barcelona.

Passió per la gastronomi­a

El que no us podeu perdre, però, és el Taller d’arròs i fideuada impartit pel cap de cuina de l’hotel Vincci Mae (14/6, 19H), ni el Showcookin­g amb el xef Iu Cirici Bricall (15/6, 18H ), a l’Arya Stadium by Madanis.

Si teniu predilecci­ó pel món de la beguda, al Royal Passeig de Gràcia s’ha programat una Masterclas­s de cocteleria (14/6, 19H); a l’hotel The Barcelona EDITION, una Masterclas­s de còctels d’inspiració asiàtica a The Roof (14/6, 14H), i, a l’Alexandra Barcelona Hotel, Curio Collection by Hilton, un Tast de vins Luis Alegre (16/6, 17.30H).

Mens sana in corpore sano

Pel que fa a l’univers de l’esport, el

 ?? ?? La terrassa del Yurbban Trafalgar Hotel enamora aquells
amb inquietuds artístique­s amb un il·lustrador en viu.
La terrassa del Yurbban Trafalgar Hotel enamora aquells amb inquietuds artístique­s amb un il·lustrador en viu.
 ?? ?? La música serà
una de les protagonis­tes d’aquestes
vetllades hoteleres.
La música serà una de les protagonis­tes d’aquestes vetllades hoteleres.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain