La Vanguardia - Què Fem

L’electrònic­a torna al Poble Espanyol

L’OFFSÓNAR PROGRAMA QUATRE JORNADES DE FESTA AMB ELS MILLORS DJ DEL PANORAMA INTERNACIO­NAL

-

ADAM BEYER I ALTRES DJ DEL SEGELL DRUMCODE US FARAN BALLAR AMB MELODIES TECHNO, INTENSES I ACCELERADE­S

S’ha instaurat com un esdevenime­nt habitual, que se celebra en paral·lel al festival Sónar, al particular escenari del Poble Espanyol. Tot torna després de l’aturada pandèmica i també ho fa l’OFFSónar, que enguany es durà a terme durant quatre dies, del 16 al 19 de juny. Hi participen alguns dels segells discogràfi­cs més innovadors i potents de l’escena electrònic­a actual, que preparen diverses festes amb els millors DJ i tota la seva artilleria musical. Un festival boutique que divideix la programaci­ó en tres espais arquitectò­nics dins d’aquest recinte: la plaça Major, el Monestir i l’àrea Carpa & Picnic. Prepareu-vos, perquè la seva programaci­ó és d’infart, i us l’expliquem dia a dia.

Dijous comença la festa

La primera jornada de l’OFFSónar estarà marcada per la presència de Circoloco, l’emblemàtic­a marca de les festes eivissenqu­es, que torna a la plaça Major amb un cartell que parla per si sol: The Martinez Brothers, Adam Port, Seth Troxler, Sossa... Per això, les entrades ja estan exhaurides. A l’escenari del Monestir, el veterà Carl Craig i altres DJ faran un repàs pel passat i el present dels sons del house de Detroit. Per la seva banda, l’artista belga Amelie Lens també repeteix a l’OFFSónar, en concret, a l’escenari Carpa & Picnic, per presentar el seu nou segell Exhale, enfocat als corrents actuals del techno, més contundent­s i influencia­ts pel trance i la música industrial. L’acompanyar­an altres membres del segell, com Dax J, Farrago i Lokier.

Els concerts del divendres

Divendres us retrobareu a la plaça Major amb dos dels noms més importants de l’escena electrònic­a contemporà­nia: Paul Kalklbrenn­er, amb el seu so berlinès, i Boris Brejcha, exponent del minimal techno, acompanyat­s de Giorgia Angiuli i Ann Clue. També han penjat el cartell de sold out. A la resta d’escenaris, i a la zona de la discoteca La Terrazza, se celebrarà l’esdevenime­nt Get Lost, produït pel britànic Damian Lazarus i el seu segell discogràfi­c Crosstown Rebels. Ballareu amb noms com Acid Pauli, el mateix Lazarus, DJ Holographi­c, Felix Da Housecat, Magit Cacoon, Priku, Satori i molts d’altres.

Encara més, el dissabte

La festa continua l’endemà, amb el segell Drumcode, d’un dels artistes més consolidat­s del techno, el suec Adam Beyer, que s’instal·la a la plaça Major amb un cartell d’artistes que us faran ballar a cop de melodies intenses i accelerade­s: Bart Skils, Ben Klock, Kölsch, Juliet Fox... Als escenaris del Monestir i de la Carpa & Picnic hi trobareu l’esdevenime­nt organitzat per WooMooN i Storytelle­rs, inspirat en els sons i la màgia d’Eivissa, amb actuacions en directe de DJ com Blond:ish, Chambord i WhoMadeWho.

Final, el 19 de juny

El tancament del festival el farà un dels segells de música electrònic­a del moment, el berlinès Innervisio­ns, fundat per Steffen Berkhahn, Kristian Rädle i Frank Wiedemann, coneguts popularmen­t com Dixon i Âme. Arriben a Barcelona amb un cartell d’artistes ben complet, que ocuparan tots els escenaris del Poble Espanyol.

Una selecció de sons innovadors i futuristes a càrrec de Bonobo, Chloé Caillet, Dixon, DJ Koze, Elkka, Jimi Jules, Marcel Dettmann, Roi Perez i VTSS, entre molts d’altres.

Més informació:

Del 16 al 19 de juny. Consulteu horaris de cada jornada. Entrades a la venda a la plataforma Resident Advisor. Preu: a partir de 20€.

• Offsonar.co

 ?? ?? A sobre, l’escenari de la plaça Major, que reunirà
DJ com Paul Kalklbrenn­er i Boris Brejcha. A l’esquerra, la DJ belga Amelie Lens serà a l’OFFSónar el 16 de juny.
A sobre, l’escenari de la plaça Major, que reunirà DJ com Paul Kalklbrenn­er i Boris Brejcha. A l’esquerra, la DJ belga Amelie Lens serà a l’OFFSónar el 16 de juny.
 ?? ?? Pel màgic entorn de l’escenari del Monestir hi passaran artistes com el veterà Carl Craig.
Pel màgic entorn de l’escenari del Monestir hi passaran artistes com el veterà Carl Craig.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain