La Vanguardia - Què Fem

El Club descobreix els secrets de la millor cuina italiana

ELS 20 SUBSCRIPTO­RS CONVIDATS A UN SHOWCOOKIN­G PRIVAT AL RESTAURANT BELBO DOS BESOS VAN GAUDIR D’UNA EXPERIÈNCI­A GASTRONÒMI­CA ÚNICA I PLENA DE SORPRESES

- Més informació i terrasses a: • Mesqhotels.cat

Definir el restaurant Belbo Dos Besos no és senzill. És gastronomi­a, qualitat, sabor... però també diversió, bon ambient, espectacle... Com explicar-ho amb paraules és difícil, des del Club Vanguardia vam decidir convidar 10 dels nostres socis perquè fossin ells mateixos -amb les seves parelles- qui ho descobriss­in i poguessin viure una experiènci­a única i exclusiva. El resultat, el showcookin­g privat celebrat el passat dilluns on els assistents, a banda de veure com es preparen algun dels plats més tradiciona­ls de la cuina italiana, van degustar diverses especialit­ats incloses a la carta.

L’esdevenime­nt va començar amb una copa de benvinguda i una concisa explicació del projecte gastronòmi­c Belbo Collection, del qual forma part el restaurant Dos Besos.

Un cop acabada la introducci­ó i encara meravellat­s per la sumptuosa decoració del local, els comensals van situar-se al voltant dels forns de pedra de la cuina per aprendre, de la mà del xef Alejandro Loaiza, com es fa una pizza. Però de les autèntique­s. De les que són cruixents per sota i mantenen el perfum fumat

de la llenya. Com només les saben fer a Itàlia... o al Belbo Dos Besos.

Òbviament, hauria estat gairebé impossible presenciar com es preparava el menjar sense enganyar una mica la gana. Per això, mentre avançava el showcookin­g, els convidats van poder tastar alguns dels aperitius més exitosos del restaurant, com ara les olives italianes, els arancinos de pollastre guisat amb trompetes de la mort, les mandonguil­les all’arrabbiata i les imprescind­ibles focaccies i grissinis.

Quan va acabar la demostraci­ó i ja asseguts a taula, va arribar l’hora de gaudir d’un deliciós sopar on, a banda de les quatre fantàstiqu­es pizzes fetes davant dels ulls dels comensals -Margarita, Nostra, Green i Rock&Rolla– es va servir un saborós carpaccio de carabassó, un espectacul­ar risotto d’espàrrecs i un tast de burrata pugliese, el famós formatge fresc, del qual es va explicar la seva fabricació. I per acabar, dues postres que segur els convidats encara recorden: un sublim tiramisú iun cannolo de ricota i xocolata com els que fan les àvies sicilianes.

Aquest showcookin­g és un dels molts esdevenime­nts exclusius que oferim als nostres socis. Si voleu participar en el proper, entreu a la web del Club Vanguardia i apunteu-voshi. Us hi esperem!

BELBO DOS BESOS

L’ESDEVENIME­NT VA PERMETRE TASTAR TAMBÉ ALGUNS PLATS EXCLUSIUS DE LA FANTÀSTICA CARTA DEL RESTAURANT

ENTRE ALTRES COSES, ELS ASSISTENTS VAN APRENDRE ELS SECRETS QUE S’AMAGUEN DARRERE L’ELABORACIÓ D’UNA BONA PIZZA

RAMBLA CATALUNYA, 15. BARCELONA

self-care i el benestar, no hi ha res com les classes dirigides per cremar calories i una mica de ioga per calmar les energies. A l’hotel ME Barcelona podreu fer Ioga & brunch

(11/6, 11.30H), però si no teniu disponibil­itat aquell dia, també podreu participar en la Masterclas­s HIIT i Ioga Flow by Balance Women’s Club

(18/6, 11H) del Barcelona Princess.

El Taller Beoil Bar Experience

(10/6, 18H) del Monument Hotel i el Workshop de cosmètica natural

(16/6, 17.30H) al Kimpton Vividora Hotel també prometen una estona agradable i tranquil·la.

Música i més música

Els hotels de la ciutat comtal tenen un compromís amb la recuperaci­ó de les vetllades musicals després de la pandèmia. En funció de l’hora que us vingui de gust vibrar al so de bona música, podeu assistir a la Música en directe by Joan Tena (11/6, 20H), cantautor barceloní que interpreta­rà els seus temes a l’Hotel Barcelona Condal Mar Affiliated by Melià; al Tardeo Rumbero (12/6, 16.30H), del Gallery Hotel, o a la Nit de Gòspel (14/6, 20H) del Catalonia Barcelona Plaza.

També podreu recuperar hits mítics al Concert tribut a Amy Winehouse (10/6, 19H) del Renaissanc­e Barcelona Hotel i al Concert d’homenatge a Aretha Franklin (15/6, 20H) de l’HCC Regente, escoltar les Tradicions del Delta (16/6, 18.30H) a l’Ohla Eixample, o bé ampliar el vostre repertori amb el Concert de Malacara Blues Band (19/6, 14H) al Seventy Barcelona.

Un combinat d’activitats

I si els menuts volen acompanyar-vos?, us preguntare­u. Doncs també hi ha programade­s múltiples activitats per als petits de la casa. Entre moltes altres coses, podreu divertir-vos amb la Màgia de prop amb Jordi Nexus (10/6, 18H), a l’hotel Catalonia Ramblas, assistir al taller Fem vaixells sostenible­s! (19/6, 11H )al Catalonia Eixample 1864, o participar en els Jocs en família (19/6, 11H )de l’NH Collection Barcelona Pódium.

Pensat per als més atrevits, els hotels han ideat una sèrie d’activitats d’allò més originals. Una Masterclas­s amb el perfumista Jimmy Boyd (15/6, 17H) a l’Almanac Barcelona, una Exhibició de natació sincronitz­ada (16/6, 18.30 I 20H) a l’Ohla Barcelona, o un canvi de look a la Rockabilly Barber Shop (16/6, 19H) del Negresco Princess són només algunes sorpreses que tenen preparades.

Podreu sentir parlar el DJ Carles U Soul sobre la seva feina i anècdotes divertidís­simes amb DEEJAY, la història i les històries (15/6, 19H), on també realitzarà una classe d’introducci­ó a l’univers dels DJ al Majestic Hotel & Spa Barcelona. I, finalment, lluireu les vostres habilitats de pesca al taller Rubber Duck Fishing (17/6, 19H) del Yurbban Trafalgar Hotel.

Descobriu-ne tots els detalls

Tallers d’art i familiars, actuacions musicals, espectacle­s de dansa i de màgia, masterclas­ses esportives... Tot això i molt més en la Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona, una acció que es desenvolup­a sota el paraigua de MésQHotels. Es tracta de la guia d’oci dels Hotels de Barcelona, un projecte del Gremi d’Hotels de Barcelona que va néixer l’any 2010 i que pretén apropar el ciutadà i el visitant a aquests establimen­ts mitjançant la publicació de les seves propostes i activitats als seus espais d’entretenim­ent.

Cal destacar que totes les activitats són gratuïtes, però que algunes són amb reserva prèvia. Podeu informar-vos al web sobre tota la programaci­ó actualitza­da i els horaris. Què espereu per rebre l’estiu i les càlides temperatur­es des de les terrasses dels hotels de Barcelona?

DEL 10 AL 19 DE JUNY, 56 HOTELS OFERIRAN PROP DE 150 ACTIVITATS CULTURALS I GASTRONÒMI­QUES, GRATUÏTES I OBERTES A LA CIUTADANIA I ALS TURISTES

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? La màgia deixarà meravellat­s els participan­ts en la Setmana de les Terrasses.
La màgia deixarà meravellat­s els participan­ts en la Setmana de les Terrasses.
 ?? ?? L’Hotel El Palace Barcelona acull el taller creatiu ‘Art & drinks by Joel Miñana
& Bacardi’.
L’Hotel El Palace Barcelona acull el taller creatiu ‘Art & drinks by Joel Miñana & Bacardi’.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain