La Vanguardia - Què Fem

MÉS QUE UNA MARCA, UN ESTIL DE VIDA

-

De la mateixa manera que rere una bona exposició collectiva hi ha un comissari amb criteri, MyBarrio té la figura de l’Hortense, que aposta pel talent local i internacio­nal vinculat a Barcelona en els camps de la moda i el disseny. MyBarrio és una concept store, que celebra esdevenime­nts pop-up i que tindrà botiga en línia aviat, i que presenta aquest talent divers, però és més que un punt de trobada de marques ben especials. MyBarrio és també una filosofia, que connecta amb un estil de vida responsabl­e i exigent tant pel que fa al procés de producció com al resultat final dels productes que es consumeixe­n.

El projecte neix el 2016 de la mà d’aquesta francesa nascuda a Madrid. Gràcies a la seva professió, vinculada al món de la moda, tant en el sector del luxe com del fast fashion, Hortense va entendre que una de les necessitat­s del mercat era crear un projecte compromès i amb identitat, com MyBarrio, que ha començat a Barcelona i té ambició internacio­nal.

La botiga en línia es llançarà aviat i s’hi podrà trobar un catàleg afí al dels esdevenime­nts efímers. La seva agenda es pot seguir a través de les seves xarxes socials. Més informació: Mybarrio.es

La cereria Cerabella és un referent artesà de Barcelona. A sota, les seves espelmes en forma de cactus. A la dreta, les divertides samarretes de Brava Fabrics.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain