La Vanguardia - Què Fem

•@

-

de coses que em fan riure i estar de bon humor. L’humor em fa feliç i és una manera natural d’expressar-me. Per què no portar-lo al terreny de la il·lustració?”.

Actualment, també les orelles es poden vestir amb humor gràcies als productes de la seva nova marca, Örella Jewelry. Més informació, a Instagram: la_mandanga

orella_jewelry

•@ TOCANT FUSTA

La fusta és la matèria primera, i la identitat, d’aquesta marca fundada per Javier Galcerán i Albert Sanz, dos companys dels estudis universita­ris de publicitat i relacions públiques. L’aventura de Miss Wood va començar amb missatges optimistes escrits en fustes, els woodys, i avui el catàleg compta amb referèncie­s populars com el suro mapamundi o la Miss Wood Backpack, feta a la mida per a aventurers del dia a dia.

Si bé és de Barcelona, avui aquesta empresa handmade, que té 14 treballado­rs en plantilla, ven els seus productes arreu d’Espanya, Itàlia, Alemanya, Holanda, Suïssa, Fran- ça i Bèlgica. Tot el catà àleg a: Misswood.es

TOT VA COMENÇAR A ETSY SY

és MIMÈTIK

RAMBLA DE CATALUNYAA, 95 (EIXAMPLE). DIAGONAL (L3, L . HORARI: CONSULTEU-LOO AL 936 114 447. Mimetikbcn.co om

Mireiasols­ona.com/cursoventa­s-etsy

• • •

La plataforma handma ade per excel·lència és una selv va. A Etsy només els millorss sobresobre­viuen. Cal tenir vocació d’artesà i voluntat d’empresari perquè el teu projecte destaqui entre la multitud. Qui es correspon amb aquest perfil és Mireia Solsona, la persona rere la marca Mimètik Bcn, que elabora artesanalm­ent tant vestits de núvia d’estil bohemi com vestits de festa.

El 2009, la Mireia, arquitecta de formació, va apostar pel seu somni de ser dissenyado­ra i va endinsar-se en Etsy. Avui té més de 5.000 vendes en aquesta plataforma i també té una exposició a rambla de Catalunya. El seu secret? Treballar de valent i no perdre la il·lusió. Però no tot acaba aquí: la seva vocació també és peda- gògica, i per això ha posat en marxa un projecte de mentoria per a tots aquells emprenedor­s que vulguin viure del seu somni. Obren nova convocatòr­ia del curs al setembre.

ROBA MOLT

BRAVA FABRIKS

CARRER DE ROC BORONAT, 6 (POBLENOU). METRO: LLACUNA (L4). HORARI: DE DL.

A DS., DE 10.30H A 14.30H I DE 15.30H A 20.30H. CARRER DE PARLAMENT, 25 (POBLE-SEC). METRO: POBLE SEC (L3). HORARI: CADA DIA (DG. INCLÒS), D’11 A 21H

Bravafabri­cs.com

Un estil fresc i mediterran­i. Així és Brava Fabrics, que sobretot es defineix per un esperit de moda ressponsab­le, és a dir,d que seggueix un procés de produccipr­oducció ètic i les premisses del comerç just. Sota aquest lema va néixer aquesta marca a Barcelona el 2015, gràcies a la iniciativa de Ramón Barbero i Ivan Monells. Tot i que va començar com a botiga en línia (va ser un cas d’èxit a Facebook), avui té dues seus pròpies a Barcelona (CARRER PARLAMENT, 25, I ROC BORONAT, 6). A banda, compta amb 40 punts comercials arreu d’Espanya. Així i tot, els seus productes són d’alta qualitat i es confeccion­en en tallers d’Espanya i Portugal.

ESPELMES? SÍ, GRÀCIES

CERABELLA

CARRER DE SANT ANTONI ABAT, 9 (SANT ANTONI). METRO: SANT ANTONI (L2). HORARI: CONSULTEU-LO A 934 410 907.

Cerabella.com

Tot va començar en un petit obrador de ciris del Raval a final del segle XIX, nascut gràcies a l’emprenedor­ia de Francesca Abella. 150 anys després, aquest projecte ha evoluciona­t (i molt!), i és un referent artesà de Barcelona: Cerabella. La seva aposta pel component artístic de les espelmes que continuen elaborant artesanalm­ent ha consolidat aquesta marca en el panorama handmade més enllà de les modes. A més, l’elaboració és natural, un punt molt destacable en matèria d’espelmes, ja que poques desprenen tant d’aroma amb la puresa de les de la marca Cerabella.

UN SHOWROOM PER A CELLERS

LA FESTIVAL

CARRER DE VERDI, 67 (GRÀCIA). FONTANA (L3). HORARI: CONSULTEU-LO AL 930 232 281.

Amb aquestes paraules descriu el projecte Albert Vigil, un dels noms propis rere La Festival. Ell i el seu germà, al capdavant del celler Casa Berger, aporten al catàleg d’aquest espai per a petits grans cellers els vins El Xitxarel·lo i el vermut El Bandarra. El caràcter informal d’aquests dos productes explicita d’allò més bé l’esperit de La Festival, un espai obert a tothom amb iniciative­s com la Jornada d’Ampolles Obertes, on es convida un petit elaborador a explicar a la gent el seu producte.

“Poder parlar de tu a tu amb qui elabora els vins aporta valor”, explica l’Albert. En el projecte hi participen HumanVins, un distribuïd­or especialit­zat en vins orgànics d’arreu, i Finca Parera, un gran valor en matèria dels vins biodinàmic­s, que es basa en una elaboració 100 per cent orgànica i ecològica. I cal sumar-hi Iñigo Haughey, de l’Olivera Cooperativ­a. El producte estrella és el vi a granel ecològic Orgànic & Orgàsmic, certificat i en sèries limitades i periòdique­s.

 ??  ?? Aqueest ca c de la botigaa handdmade Allioli..hm haa estat dissenyaat per Lyona. L
Instagram: @lafestival­bcn
Aqueest ca c de la botigaa handdmade Allioli..hm haa estat dissenyaat per Lyona. L Instagram: @lafestival­bcn

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain