La Vanguardia - Què Fem

INVADERS CAFÉ&PARK

-

Amb les vacances, els pares i els avis han de recórrer a la imaginació a l’hora de distreure els petits de la casa. A Invaders Cafè&Park, un parc infantil d’allò més original situat a Gavà, es proposa una visió lúdica no només per als petits, sinó també per als grans.

Els nens i nenes poden gaudir d’una gran piscina de boles de goma, un laberint, una pista multiespor­tiva, blocs d’escalada, tobogans llançadora i llits elàstics. Mentrestan­t, els adults poden desconnect­ar i relaxar-se prenent alguna cosa a la moderna i futurista cafeteria, aïllada acústicame­nt de la zona del parc i amb wifi gratuït.

La carta és d’allò més creativa, ja que inclou smoothies, frappés, còctels i cerveses d’importació, entre d’altres. I també serveixen productes sense gluten i sense lactosa.

Les instal·lacions, situades molt a prop de Barcelona i a la vora de les platges de Gavà i Castelldef­els, es- tan obertes al matí i a la tarda. I si ho voleu, també podeu celebrar-hi festes d’aniversari­s, dinars familiars i festes privades. Plaça Mossèn Jacint Verdager, 2. Gavà. Tel.: 932 776 401.

Invaderspa­rk.com

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain