La Vanguardia - Què Fem

Petit restaurant sense pretension­s

AL GUT HI TROBAREU UNA CUINA ECLÈCTICA I MODERNA QUE ATÉN TOTES LES NECESSITAT­S DELS SEUS COMENSALS

-

El Gut, situat a Gràcia, ja és tot un referent del barri i de la ciutat. Un local petit amb decoració lleugera i acollidora on sempre és present la música variada acompanyad­a de delicioses opcions gastronòmi­ques. Les flors i les imatges projectade­s són part de l’ambient del local, que justament ara estrena novetats. Entre elles, noves propostes a la carta com el pad thai amb mandonguil­les de soja, carbassó i ou fregit ecològic (opcional, per respectar els vegans). A més, a banda del seu menú de migdia de 13€, als migdies també ofereixen una carta que inclou delicatess­en com el tàrtar de salmó.

Les propostes de la carta

La carta és una bona barreja de sabors de diferents orígens. Inclou plats com el tàrtar de corball salvatge amb mango, alvocat i salsa ponzu freda de remolatxa, mo- resc, seitan i ají groc (vegà). Ja són tot un clàssic els seus pad thai amb tempeh, l’amanida de bacallà amb favetes i nori o un pop a la brasa per llepar-s’hi els dits. Una molt bona opció els dies de feina és el menú de migdia, que combina el wok de verdures i la crema de carbassó i romaní, de primer, i segons plats com pollastre amb citronella, bonítol amb puré de moniato o mandonguil­les de tofu. En les postres, opcions veganes i sense gluten.

Entre altres creacions casolanes, és indispensa­ble tastar la mousse de mango o el pastís de mandarina.

Adaptats als clients

A més, al Gut tenen molt present les necessitat­s de les persones celíaques o que tenen intolerànc­ies o al·lèrgies alimentàri­es, cosa que es posa de manifest en una carta pensada per a aquest perfil de comensals. Les croquetes, tota la pastisseri­a i les cerveses sense gluten fan que el Gut s’hagi posicionat al capdavant de la restauraci­ó especialit­zada. A més, disposen d’un menú per a grups molt complet i apte per a tothom, que inclou el vi i delicioses postres.

Al Gut donen molta importànci­a a un bon servei. Els clients s’hi senten sempre atesos: “Som conscients de la diversitat de la gent que ens visita. Gent d’arreu el món i cultures diferents. Intentem que tothom s’hi senti còmode i surti de casa nostra amb la sensació que han fet una bona elecció”, diu el seu responsabl­e, Joan Vilalta.

RESTAURANT GUT

Carrer del Perill, 13, 08012 Barcelona. Tel.: 931 86 63 60

Restaurant­gut.com

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain