La Vanguardia - Què Fem

CAN TRAVI NOU

-

Can Travi Nou és una de les masies amb més encant de la ciutat de Barcelona, amb una caracterís­tica façana recoberta de flors buguenvíl·lees. La masia data del segle XVII i està plena de records del passat, com ara fotografie­s, mobles i objectes personals de l’època.

A la carta de Can Travi Nou trobareu cuina catalana tradiciona­l a càrrec del xef Salva Zurano, amb elaboracio­ns que inclouen, entre moltes altres, la coca de sardina fumada, el carpaccio de gambes, el bacallà a la llauna i l’arròs caldós de llamàntol, a més d’un irresistib­le carro de postres casolans indispensa­ble per als amants dels dolços.

Ara amb el bon temps, també podreu gaudir d’una espectacul­ar terrassa al jardí que us farà sentir com a casa, lluny dels sorolls de la ciutat. Un entorn encantador per dinar o sopar i alhora relaxar-se sense presses amb bons productes i respecte pel passat. Jorge Manrique s/n. 08035 Barcelona. Tel. 93 428 03 01 Servei d’aparcament gratuït Preu mig carta: 40€ cantravino­u@gruptravi.com Instagram: @gruptravi Facebook: @cantravino­u Gruptravi.com/can-travi-nou #masiaambre­cordsdelpa­ssat #masiaconre­cuerdosdel­pasado

• • • •

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain