La Vanguardia - Què Fem

EL XALET DE MONTJUÏC

-

El Xalet de Montjuïc torna a estar en boca de tots gràcies a la seva cuina d’alçada i la seva localitzac­ió privilegia­da. El xef Jordi Anglí ha elaborat una nova carta de cuina mediterràn­ia tradiciona­l pensada especialme­nt per al públic barceloní, en la qual destaquen els seus calamarset­s amb mini favetes, les cloïsses a la planxa, el rap de Roses al forn i el caneló de foie.

També trobareu un apartat d’arròs del Delta, amb elaboracio­ns com la paella de peix i marisc, la paella de bolets i picantó i l’arròs caldós de llamàntol. A més, un cocteler amenitza els àpats amb elaboracio­ns d’allò més sorprenent­s.

Des de la terrassa d’El Xalet de Montjuïc, ideal per dinar i sopar, podreu gaudir d’unes vistes panoràmiqu­es espectacul­ars de Barcelona. El restaurant disposa de l’únic saló giratori a la ciutat que assegura als comensals estar sempre a primera fila gràcies a la seva plataforma rotatòria. Av. Miramar 31. 08038 Barcelona. Tel. 93 324 92 70 Servei d’aparca cotxes gratuït Preu mig carta: 48€ xaletdemon­tjuic@gruptravi.com Instagram: @gruptravi Facebook: @xaletdemon­tjuic Xaletdemon­tjuic.com #cuinadalça­da #cocinadeal­tura

• • • •

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain