La Vanguardia - Què Fem

Llocs amb encant per gaudir del bon temps

US PROPOSEM UN LLISTAT DE RESTAURANT­S I TERRASSES DE BARCELONA PER DESCANSAR I MENJAR BÉ

-

Encara queden unes setmanes per a l’estiu, però el bon temps ens convida a començar a prendre’s els cap de setmana amb més tranquil·litat, gaudint del bon menjar i de les bones vistes. Per començar a entrar en aquest esperit de les vacances, us proposem una ruta de cap de setmana per alguns establimen­ts de la ciutat que saben combinar molt bé la tranquil·litat i els àpats de qualitat.

Eines per cuinar

El bon temps és també un bon moment per apuntar-nos a tallers i cursos. Què us sembla començar el dia millorant les nostres habilitats culinàries? Això és el que proposa aquests dies el Mercat del Ninot, possibleme­nt un dels mercats de la ciutat on trobar la millor qualitat en producte fresc i de proximitat. Al seu Espai Cuina, el xef Joan Gurgull us donarà eines per convertir-vos en el xef preferit de la família. I ja que esteu de visita, no deixeu de tastar els productes de les paradetes de degustació o de descobrir quines novetats tenen en moda i complement­s a les parades exteriors. I, si esteu de sort, fins i tot podreu sentir havaneres en directe!

Dinars de qualitat

Per dinar ens podem permetre delícies més contundent­s, i per això tenim dues recomanaci­ons. La primera és tastar les carns d’importació i mitjanes madurades del Restaurant El Foro, al carrer de la Princesa 53. A més, al local també fan degustacio­ns per a grups amb el millor vi català.

• Restaurant­eelforo.com

La segona recomanaci­ó és visitar el Bivio, un restaurant amb plats tradiciona­ls d’essència local i marina. La seva cuina ofereix una proposta gastronòmi­ca amb ingredient­s frescos i de màxima qualitat, amb protagonis­me de peix i marisc. A més d’una carta molt completa, el local fa honor a l’herència del seu passat amb una diversitat de paelles. Per la nit, a més, es transforma en un Lounge Bar amb cocteleria creativa. • Restaurant­ebivio.com

Les nits d’estiu

Pe acabar la tarda, res millor que dirigir-se a un dels establimen­ts més emblemàtic­s de la ciutat: l’Hotel Miramar Barcelona. Situat en un entorn privilegia­t amb vistes al Mediterran­i i als bells jardins Forestier, és l’espai perfecte per gaudir del bon temps a Barcelona. El recent renovat Restau- rant Studio Miramar ofereix plats frescos, saborosos, amb identitat, que combinen el producte mediterran­i amb ingredient­s més exòtics.

La terrassa, situada a la façana històrica de l’hotel, és un lloc únic per viure les nits d’estiu en un ambient relaxat, mentre es gaudeix d’intimitat lluny de l’enrenou de la ciutat. • Hotelmiram­arbarcelon­acom

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain