La Vanguardia - Què Fem

Tapes i plats gourmet a l’Eixample

EL RESTAURANT VIVO TAPAS INCORPORA NOUS CÒCTELS DE QUALITAT A LA SEVA PROPOSTA GASTRONÒMI­CA

- QUÈFEM

Fa poc més d’un any i mig, el restaurant Vivo Tapas obria les seves portes al carrer Rosselló, molt a prop del passeig de Gràcia i de La Pedrera, amb la voluntat de generar una experiènci­a gastronòmi­ca extraordin­ària basada en la seva pròpia versió del tapeig i en la qualitat del producte.

Una aposta per la cocteleria

Ara, amb una clientela ja consolidad­a, aposten per transforma­r la barra de tapes, situada a l’entrada del local, en un petit temple de la cocteleria. A la carta, que compta amb còctels clàssics, sours i una àmplia varietat de ginebres, roms i whiskis internacio­nals, hi trobareu també propostes d’alt nivell com còctels a base de xampany i creacions d’autor com el Caviar Martini, elaborat amb vermut rosso, whisky Macallan 12 anys i caviar fresc. A més, cada dia, a partir de les 9 del vespre, un DJ vesteix l’ambient amb música lounge i ritmes més ballables que conviden a compartir copes i conversa.

A banda de la cocteleria, el Vivo Tapas també reforça el seu servei de cuina ininterrom­puda, de 12 del matí a 1 de la nit, per tal de convertir-se en un local de referència durant totes les franges del dia i per a tots els públics, ja sigui per celebrar-hi reunions, aperitius, dinars de feina, afterworks -que es poden acompanyar de la cervesa estrella del local, la txeca Pilsner Urquell- o sopars romàntics i en grup.

Interioris­me de revista

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain