La Vanguardia - Què Fem

Una aposta per una vida sana

ELS RESTAURANT­S MUSSOL OFEREIXEN PRODUCTES DE TEMPORADA, DE PROXIMITAT I

-

Al Mussol no només es menja carn a la brasa i menjar típic català. Els productes de temporada i proximitat estan molt presents a la seva oferta diària. Pagesos locals proveeixen del millor dels seus camps per a que arribi cada matí als sis restaurant­s de Barcelona, amb la màxima frescor i qualitat. Per això, al Mussol poden presumir d’oferir els millors productes de temporada, just quan toca. Per exemple, aquest mes de juny, han tingut un cert protagonis­me gastronòmi­c les cireres ecològique­s de Sant Climent, reconegude­s per la seva dolçor i gust caracterís­tic. Els plats que trobareu amb aquest ingredient estrella al mes de juny són el gaspatxo amb cireres, la coca amb pollastre a la graella, formatge i cireres, l’ajoblanco amb pernil i cireres, la pallarda de vedella amb cireres, nectarines i patata panadera i el salmore- jo cordovès amb pernil ibèric i cireres. Fins i tot pots demanar una ració de cireres ecològique­s de St. Climent ben fresques a les postres. Veuràs quin bon gust!

Per a tots els paladars

Vegetarian­s, vegans, flexiteria­ns, crudivegan­s... al Mussol hi ha opcions per a tots els nous models de consum, tant a la nova carta, on trobareu més verdures, peixos, i amanides, com amb als plats del dia, disponible­s als 6 Mussols els 7 dies de la setmana, que ofereixen propostes lleugeres i originals. Un clar exemple són els espàrrecs blancs frescos de Navarra amb ajoblanco i avellanes, el salmó a la brasa amb amanida d’alvocat i nespres, la coca amb espàrrecs, el caviar d’albergínia amb torrades de pa de coca o el carpaccio de tonyina amb oli de porrassina, pinyons i tomàquet sec, entre moltes opcions.

Postres sanes

La carta de postres també ha fet un salt al món healthy incloent opcions saludables com les maduixes amb suc de taronja natural i un toc de vainilla, el cremós de iogurt amb fruits vermells o els sucs “healthy” fets amb fruita i vegetals per a qualsevol moment del dia. Perquè al Mussol aposten per una vida saludable i equilibrad­a. T’apuntes a provar-ho?

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain