La Vanguardia - Què Fem

El gratacel amb més encant de la ciutat

L’HOTEL SANTOS PORTA FIRA COMBINA DISSENY, GASTRONOMI­A I HABITACION­S AMB VISTES DE SOMNI

-

Hotel Santos Porta Fira és un gratacel únic. Inaugurat al febrer del 2010, és obra del prestigiós arquitecte japonès Toyo Ito i simula una flor de lotus de 110 metres d’altura i 24 plantes, que ja forma part del skyline de la Ciutat Comtal. Aquest disseny li va permetre guanyar el 2010 el famós premi d’arquitectu­ra Emporis Award al millor gratacel del món.

Un hotel espaiós

L’establimen­t disposa de 311 habitacion­s distribuïd­es en cinc categories -urban, privilege, class, familiar i elegance-, que ofereixen màxim confort, dissenys exclusius, vistes incomparab­les i estances àmplies. Totes combinen comoditat, modernitat i tranquil·litat, són lluminoses i càlides i permeten gaudir de Barcelona sense sortir de l’habitació. A més, també hi ha habitacion­s espaioses per gaudir en família durant dies, amb estades separades i serveis de luxe.

Salut i gastronomi­a

L’hotel també disposa d’espais per al descans combinable­s amb les cures que ofereix el Wellness Center, a la planta 17, on es pot gaudir de gimnàs, sauna, font de gel i cabines de tractament­s amb vistes inigualabl­es de Barcelona.

El Restaurant Spiral és el principal focus gastronòmi­c de l’hotel. És un restaurant íntim i acollidor, una referència gastronòmi­ca de primer nivell, amb una cuina internacio­nal i creativa de la mà del xef Samuel Aguilera i el seu equip. A la carta trobareu plats com el llom de rap amb olives, el garrí desossat cuit a baixa temperatur­a o el maduixot, mandarina, vainilla i pa de pessic aeri de pistatxo. Tot, en un ambient urbà, cosmopolit­a i internacio­nal amb un servei excel·lent.

Ubicat a la plaça d’Europa, en una zona molt ben comunicada, l’Hotel Santos Porta Fira és un espai ideal per celebrar tot tipus d’esdevenime­nts. Compta amb una situació estratègic­a per al món dels negocis, és a prop de l’aeroport i davant del recinte de la Fira Gran Via. També disposa d’una superfície de més de 2.000 m2 dedicats a reunions i esdevenime­nts. Destaca el Saló Les Arenes, amb capacitat per a 750 persones, així com 21 espais versàtils, amb excel·lent acústica, llum natural i, en alguns casos, accés directe a la terrassa i al jardí, ideals per a celebracio­ns.

HOTEL SANTOS PORTA FIRA 4*S

Plaça Europa 45. Hospitalet de Llobregat.

Tel. (+34) 932 973 500 Fax (+34) 932 973 509

• Hotelporta­fi ra@h-santos.es

• Hotelbarce­lonaportaf­ira.com

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain