La Vanguardia - Què Fem

Un paradís a quinze minuts de Barcelona

LA TERRASSA DEL RESTAURANT LES MARINES TORNA A OFERIR ELS MILLORS PRODUCTES DE LA MEDITERRÀN­IA

-

Amb l’arribada de l’estiu el Restaurant Les Marines, de Gavà Mar, situat al carrer de Calafell, 21, torna a obrir la terrassa, un autèntic oasi fresc, acollidor i exclusiu, arran de mar i envoltat de pins i jardins mediterran­is. Un lloc molt especial per descansar i relaxar-se després d’una jornada a la platja o també d’un dia de feina a Barcelona.

I és que Les Marines està situat a poc més d’un quart d’hora de la ciutat, la qual cosa permet fer-hi una escapada a la sortida de la feina i fer realitat, ni que sigui al vespre, allò que cantava Serrat: “Hoy puede ser un gran día”…

Cuina mediterràn­ia

Inaugurat l’any 1993, el Restaurant Les Marines presenta una oferta gastronòmi­ca basada en la cuina mediterràn­ia més moderna i d’avantguard­a. Amb un servei acurat, les millors matèries primeres i unes presentaci­ons de màxim nivell, els seus menús, aperitius o còctels sorprenen per la gran qualitat i pels detalls amb què són servits.

Els grans protagonis­tes, com no podia ser d’una altra manera en un establimen­t tan mariner i situat a tocar de la Mediterràn­ia, són els productes del mar, amb plats cuinats amb cura i preservant el sabor natural dels productes, que sempre són de primera qualitat. A Les Marines, per exemple, us faran unes espectacul­ars vieires a la planxa amb blat fresc. Tot i que també destaquen les seves amanides, com la d’ànec confitat i ous trufats.

Per als que siguin addictes al dolç, el restaurant ofereix unes delicioses postres, com el magnífic i refrescant suflé de cítrics amb gelat de xocolata belga. Sense deixar de banda, per descomptat, el menú gastronòmi­c o el de degustació, per tastar tot el que té de bo la cuina d’aquest establimen­t.

I per acompanyar tots aquests plats, a Les Marines tenen una excel·lent selecció de vins i, és clar, de gintònics de gran qualitat per acabar els àpats d’una manera ben relaxada i refrescant.

Obert cada dia, les seves elegants instal·lacions són un entorn perfecte no només per gaudir d’unes hores de tranquil·litat fora de la gran ciutat, sinó també per celebrar dinars d’empresa, sopars romàntics, aniversari­s, casaments o menjars de grup.

Un paradís gastronòmi­c a tocar de Barcelona on us sentireu, durant unes hores, en una illa exòtica i llunyana.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain