La Vanguardia - Què Fem

Molt més que arrossos

LA SANTA DEL PORT DE MASNOU OFEREIX UNA TERRASSA ENCANTADOR­A PER GAUDIR DE LES NITS D’ESTIU

-

A La Santa, a més de tot el repertori d’arrossos, podeu trobar una carta molt sugerent confeccion­ada amb producte de proximitat i treballada amb molt respecte. El xef David Sabaté i el seu equip estan compromeso­s a oferir les millors elaboracio­ns de la manera més saludable. I és que a la cuina de La Santa, considerat “Millor Restaurant amb vistes de la costa de Barcelona” segons Joc de Cartes 2017, hi ha una premissa ben marcada: “treballar bé ens senta bé”. Per això, intenten que els clients gaudeixin de la seva cuina de la mateixa manera que ells gaudeixen de la feina ben feta.

Amb una trajectòri­a de gairebé 15 anys, aquest petit restaurant familiar del Masnou es consolida com una aposta segura entre l’oferta gastronòmi­ca del Baix Maresme i convida el públic de la Ciutat Comtal a una visita per relaxar-se amb una “escapada perfecte” (només 15 min de Barcelona) per desconnect­ar de la ciutat i gaudir d’un bon àpat.

Com cada any, la seva terrassa es prepara per rebre Sant Joan i Sant Pere (Festa Major del Masnou), dues de les festivitat­s més emblemàtiq­ues de la zona.

LA SANTA RESTAURANT

Port Masnou. Local 74-75. Reserves: 935 557 703.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain