La Vanguardia - Què Fem

Curtmetrat­ges a peu de platja

EL FESTIVAL DE CURTMETRAT­GES DEL MASNOU, FASCURT, ARRIBA EL PROPER 5 DE JULIOL AMB MOLTES PROPOSTES

-

Del 5 al 7 de juliol es celebra la XVI edició del Festival de Curtmetrat­ges del Masnou, Fascurt. La fita tindrà lloc, com sempre, a la platja d’Ocata, on es projectara­n els curts selecciona­ts per a les seccions a concurs de ficció, animació i Undercurt.

En aquest escenari tan especial també es podrà gaudir de seccions fora de concurs amb curts locals, un passi especial en celebració del 20è aniversari de la distribuïd­ora basca Kimuak i La Nit+Freak II, amb els curtmetrat­ges més originals i divertits. Així mateix, les nits de divendres i dissabte culminaran amb l’actuació de DJ’s.

Enguany, l’edició comptarà amb dues activitats paral·leles: Fascurt Kits, amb dos tallers d’stop motion per als més menuts, el 3 i 4 de juliol, i un taller col·loqui amb curts que aborden el tema de la violència de gènere, el 4 de juliol.

D’altra banda, dissabte 7 es celebrarà una taula rodona amb la participac­ió de directors de festivals de curtmetrat­ges com Dr. Mabuse, Cardoterro­r o Skepto.

Durant aquests dies, passen per la platja d’Ocata més de 4.000 persones, que gaudeixen d’un dels pocs festivals de curts a l’aire lliure de Catalunya, organitzat per l’entitat cultural AKONGA i amb el suport de l’Ajuntament del Masnou. Més informació: • Fascurt.cat

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain