La Vanguardia - Què Fem

Música i vi en un entorn idíl·lic

EL FESTIVAL D’ESTIU D’ALELLA SORPRÈN AMB CONCERTS, ESPAIS GASTRONÒMI­CS I TALLERS PER ALS PETITS

- QUÈFEM

Tot està preparat per al Festival de l’Estiu. El tret de sortida es donarà el 16 de juny amb la retransmis­sió de l’òpera Manon Lescaut, dins del programa del Liceu a la Fresca, a la Plaça de l’Ajuntament. Divendres 6 de juliol serà el torn de Joan Dausà, cap de cartell del Festival, que presenta el seu tercer disc Ara som gegants. En el mateix escenari dels Jardins de Cal Marquès, actuarà l’endemà, el 7 de juliol, la Bas Kisjes Big Band, una curiosa banda, dirigida pel compositor holandès Bas Ksjes, formada per músics amateurs de diferents profession­s i oficis que comparteix­en el seu entusiasme per la música.

Espai gastronòmi­c

El Festival incorpora un espai food truck amb vins de la DO Alella i degustacio­ns gastronòmi­ques que s’instal·larà al Jardí de les Estàtues de Cal Mar- quès i obrirà dues hores abans dels concerts.

A més, el programa torna a comptar amb la col·laboració de dos cellers de la DO Alella, el celler Alta Alella Mirgin i Bouquet d’Alella, que oferiran propostes musicals i familiars amanides amb vi i gastronomi­a. A Alta Alella, l’artista convidada és Paula Valls, una jove cantautora que compta amb una veu poderosa. Serà el 5 de juliol a les 22h al Celler de les Aus i el concert anirà acompanyat d’una proposta enogastro- nòmica a partir de les 20h per descobrir els vins i caves del celler i degustar l’oferta gastronòmi­ca de les food trucks convidades.

Propostes familiars

La representa­ció teatral del conte El raïm inquiet d’Elisenda Guiu i el taller d’art vinícola d’Anna i Art són les propostes familiars programade­s per a l’1 i el 8 de juliol al matí.

El celler Bouquet d’Alella serà l’última parada del Festival el 21 de juliol, amb una activitat familiar -el concert per a nadons d’Electric Babyland- i el concert de Paula Domínguez i Vicenç Solsona. A partir de les 17h hi haurà berenar per als menuts i, a partir de les 20h, es podrà sopar sota els estels i amb les vinyes com a marc de fons amb l’oferta gastronòmi­ca d’arrel tradiciona­l del restaurant el Nou Antigó. L’Ajuntament d’Alella també organitza les estades musicals de Músics en Residència, que estran en concert els dies 11 i 13 de juliol a l’Església de Sant Feliu. Musicsenre­sidencia.org Festivalal­ella.cat

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain